090321 1

Криворізький педагогічний – заклад вищої освіти, який враховує інтереси й потреби сучасної молоді. Про це свідчить можливість вільного вибору навчальних дисциплін для формування власної освітньої траєкторії.

090321 2

КДПУ вже не перший рік забезпечує індивідуальну траєкторію розвитку кожного студента шляхом самостійного обрання предметів. З 5 по 20 березня на платформі Moodle відбувається реєстрація здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти на вивчення вибіркових дисциплін у 2021/22 н. р.

090321 3

Вищезазначений період реєстрації стосується студентів ІІ курсу повного терміну навчання (й І курсу скороченого) та ІІІ курсу повного терміну навчання (ІІ курсу – скороченого). Здобувачі освіти можуть записатися на дисципліни загального циклу підготовки, підциклу психолого-педагогічної підготовки, вільного вибору незалежно від спеціальності та освітньої програми. Перед цим учасники освітнього процесу можуть ознайомитися із силабусами навчальних дисциплін для кращого розуміння специфіки курсу.

090321 4

Для того, щоб обрати потрібний предмет, необхідно зайти на офіційний сайт КДПУ, відкрити Moodlе і знайти розділ «Загальноуніверситетські кафедри та відділи»; відтак обрати «Навчально-методичний відділ». Після цього треба перейти за посиланням «Реєстрація на вибіркові дисципліни 2021-2022 навчального року». Зверніть увагу, що для коректної роботи реєстраційної форми бажано не використовувати операційну систему Windows XP.

Бажаємо вдалого вибору успішної освітньої траєкторії!

14723
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок