img27

Традиційно Криворізький педагогічний організовує й проводить моніторинг знань абітурієнтів з основних дисциплін зовнішнього незалежного оцінювання. Щорічно кількість учасників тестування поступово зростає, що свідчить про актуальність такої перевірки для учнівської спільноти.

img47

13 березня 2021 року на природничому факультеті відбулося моніторингове тестування з біології. Незвичність цьогорічної перевірки полягала в дистанційному форматі її проведення. У зв’язку з епідеміологічною ситуацією в країні було ухвалено рішення модернізувати процедуру пробного ЗНО й використати Google-форми.

img58

Розробниками тестів виступили кафедра зоології та методики навчання біології та кафедра ботаніки та екології. Структура тестових завдань була максимально наближена до структури завдань на справжньому ЗНО. Учасники мали змогу пройти тестування за активним посиланням у період з 09.50 до 13.00.

img81

За цей час учасникам необхідно було виконати всі тестові завдання різного рівня складності: завдання з вибором однієї правильної відповіді, завдання на встановлення відповідності, завдання з вибором трьох правильних відповідей із трьох груп запропонованих варіантів. За кожну правильну відповідь нараховувався щонайменше 1 тестовий бал.

img82

Одразу після завершення тестування учні отримали змогу дізнатися кількість набраних балів і самостійно перевести їх у 200-бальну шкалу, скориставшись посиланням для розрахунку. Детальна інформація щодо правильних відповідей згодом буде опублікована на кафедральній сторінці.

Запрошуємо всіх зацікавлених у перевірці власних знань із фізики на наступне моніторингове тестування, яке відбудеться 3 квітня.

Криворізький педагогічний бажає всім учасникам успіхів
і високих результатів моніторингового тестування!
14770
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок