290321 1

Учні випускних класів та абітурієнти можуть відчути підтримку Криворізького педагогічного ще на етапі підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання. Уже багато років на базі КДПУ функціонують підготовчі курси з різних дисциплін.

290321 2

Курси підготовки до ЗНО – це не тільки інтенсивне вивчення матеріалу за 5-11 класи, а ще й чудова нагода адаптуватися до умов університетського життя. Важливим компонентом підготовки є взаємодія з іншими учасниками групи, які вірогідно можуть стати майбутніми одногрупниками абітурієнтів. Приємним бонусом є нарахування додаткових балів при вступі всім слухачам курсів.

290321 1

Перелік дисциплін для вивчення на курсах є дуже великим: кожен знайде для себе необхідний курс. Географія є одним із найпоширеніших, після переліку обов’язкових дисциплін, предметів, ЗНО з яких складають абітурієнти.

290321 3

«Абітурієнти виконують цікаві завдання, дискутують та обмінюються запитаннями, вивчають географічну номенклатуру. Вони проходять періодичні тестування, які допоможуть краще визначити рівень знань і засвоєння матеріалу. А для викладача важливо, щоб учні гарно склали ЗНО, адже підготовчі курси – це робота на результат», – ділиться враженнями лекторка курсів, канд. геогр. наук, старша викладачка кафедри географії та методики її навчання О. Й. Лакомова.

Зауважимо, що всі заняття з підготовки абітурієнтів відбуваються згідно з усіма санітарно-протиепідемічними правилами.

Криворізький педагогічний бажає здобувачам освіти
плідної праці й успіхів на ЗНО!

14936
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок