prmg_1

Щороку магістранти проходять виробничу практику на базі приймальної комісії університету. Відповідно до наказу магістранти розподіляються на групи й виконують поставлені перед ними завдання підготовчого етапу педагогічної практики. Таку практику магістранти проходять відповідно до Положення про практичну підготовку здобувачів вищої освіти в Криворізькому державному педагогічному університеті.

prmg_2

З 1 по 7 липня 2021 року магістранти природничого факультету та факультету дошкільної і технологічної освіти перші приступили до виконання своїх обов’язків, серед яких були різноманітні завдання організаційного та технічного планів.  Заступник відповідального секретаря приймальної комісії, канд. пед. наук, зав. кафедри фізики та методики її навчання М. А. Слюсаренко провів відповідний інструктаж і робота закипіла.

prmg_3

Магістранти зустрічали абітурієнтів та їх батьків у вестибюлі головного корпусу, надавали роз’яснення щодо вступу у Криворізькій педагогічний, слідкували за чергою, допомагали у створенні електронних кабінетів. Увесь цей час студенти магістратури готували свої звіти щодо проходження підготовчого етапу практики й оформлювали їх у формі відеоконтенту.

prmg_4

Після закінченні практики магістранти звітували своїми відео перед керівниками практики. Задля створення підсумкової форми роботи здобувачі вищої освіти розподілилися на три підгрупи: об’єднаної команди природничого факультету і факультету дошкільної і технологічної освіти, дуету магістрантів спеціальності 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини) і магістрантки спеціальності 014 Середня освіта (Хімія).  Кожен звіт по-своєму унікальний – практиканти поставилися до цього дуже відповідально й вклали в них не тільки всі свої творчі вміння, а й душу і серце. Вони писали сценарії, підбирали відео, знімали, озвучували й монтували їх.

prmg_5

Магістрантка природничого факультету Оксана Макаревич поділилася своїми враженнями щодо практики в приймальній комісії: «Практика – це дуже відповідальний й цікавий досвід. Ще зовсім недавно ми самі були в ролі абітурієнтів, а сьогодні – ми вже працюємо в приймальній комісії. Спілкування з абітурієнтами, виконання різноманітних завдань, а головне – злагоджена робота команди практикантів сприяла не тільки нашому особистому зростання, й позитивно вплинула на формування іміджу Криворізького педагогічного!».

З відеозвітами практикантів ви можете ознайомитися за посиланнями: http://surl.li/zgtmhttp://surl.li/zgtnhttp://surl.li/zgtp

Вітаємо наших практикантів й бажаємо їм подальших успіхів і натхнення!

16259
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок