1

Попри трагічні обставини війни, Програма академічних обмінів імені Фулбрайта продовжує працювати в нашій державі. Конкурсний набір на 2023/24 рік триває; термін приймання документів для участі у Fulbright Graduate Student Program і Fulbright Foreign Language Teaching Assistant Program продовжено до 30 червня поточного року.

Команда Програми ім. Фулбрайта в Україні нагадує, що Fulbright Graduate Student Program передбачає навчання в американських університетах від одного до двох років на здобуття ступеня магістра. У конкурсі можуть брати участь студенти старших курсів та випускники ЗВО. Кандидати повинні мати щонайменше диплом бакалавра на час призначення стипендії. Усі деталі можна дізнатися за посиланням https://fulbright.org.ua/uk/fulbright-graduate-student-program/.

2

Науково-педагогічним працівникам пропонують Fulbright Foreign Language Teaching Assistant Program: стажування з викладання української мови (асистенція американським викладачам) в університетах/коледжах США тривалістю дев’ять місяців. У конкурсі можуть брати участь викладачі-початківці та молоді фахівці, які спеціалізуються з лінгвістики, української літератури, перекладацьких студій, комунікацій, журналістики, американських студій, викладання англійської мови. Кандидати повинні мати щонайменше диплом бакалавра на час призначення стипендії (липень наступного року). Детальна інформація - за посиланням https://fulbright.org.ua/uk/fulbright-foreign-language-teaching-assistant-program/.

3

Відповідно до пункту «Вимоги до кандидатів» Програми імені Фулбрайта в Україні українське громадянство та проживання в Україні на час проведення конкурсу залишається однією з важливих умов участі в пропонованих програмах. Однак команда Програми ім. Фулбрайта буде приймати документи й від конкурсантів, які продовжують перебувати в Україні, й від тих українських громадян, які знаходились в Україні до 24 лютого, але змушені були покинути країну через війну. Запитання щодо підготовки пакету документів або конкурсного відбору можна надсилати на електронну адресу [email protected].

4

Сьогодні, 14 квітня, о 16:00 Офіс Фулбрайта проводить презентацію магістерської програми, на яку запрошує всіх зацікавлених: https://www.facebook.com/events/374037981299283/?ref=newsfeed. Для участі в цій зустрічі потрібно заздалегідь зареєструватися за посиланням https://iie-org.zoom.us/meeting/register/tJYpfu-vrjooHt38meuhmUlutqTzq3NIpIC-. Після реєстрації надійде електронний лист із підтвердженням, що містить інформацію про приєднання до зустрічі.

Запрошуємо скористатися можливостями, що надає Програма академічних обмінів імені Фулбрайта!

18988
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок