img5

Криворізький педагогічний продовжує роботу в реаліях воєнного стану. Попри повномасштабне вторгнення росії на територію України, науково-педагогічні працівники беруть активну участь у навчальних курсах.

img6

Умови, в яких опинилася вся наша країна, потребують від громади свідомості й обізнаності, організованості й самодисципліни. Особливо такі характеристики важливі для освітян.

img10

Виходячи з цього, Департамент освіти і науки обласної державної адміністрації спільно з громадською організацією «Асоціація саперів України» за підтримки Міністерства освіти і науки України започаткував соціально-гуманітарний проєкт з навчання педагогів Дніпропетровської, Донецької, Луганської областей та міста Києва основам мінної безпеки.

img15

Викладачі й студенти рідної альма-матер можуть приєднатися до онлайн-курсу (обсягом 30 годин) з мінної безпеки на спеціальній платформі. Відповідно до розпорядження навчально-методичного відділу КДПУ «Про навчання з мінної безпеки» було ухвалено рішення щодо внесення інформації про засвоєння вищезгаданого курсу до «п. 6.2.5. Інша інформація» додатка до диплома тим здобувачам, які успішно пройдуть онлайн-курс та отримають відповідний сертифікат.

Криворізький педагогічний закликає всіх охочих пройти навчальний курс задля власної та загальної безпеки!

19104
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок