01

У Криворізькому педагогічному щорічно проводять підсумкові конференції з літньої практики - важливого елементу фахової підготовки майбутніх освітян. 22 вересня 2022 року четвертокурсники факультету іноземних мов взяли участь у звітній підсумковій конференції з літньої педагогічної практики в дитячих оздоровчих таборах.

02

З огляду на умови воєнного стану, які унеможливлюють практику в ДОТ, на кафедрі педагогіки розробили завдання, найбільш наближені до реалій роботи студентів-практикантів у літніх таборах. Ці завдання були розраховані на виконання протягом трьох тижнів. Із 37 осіб, які проходили практику, більше половини отримали високі оцінки своєї роботи.

03

До онлайн-конференції приєдналися наставниці здобувачів вищої освіти: доцент кафедри педагогіки, канд. пед. наук, доц. І. Є. Макаренко й керівник виробничої практики КДПУ, ст. викладач кафедри української мови Л. С. Цоуфал. «Дякую кожному з вас за сумлінний підхід до практики! Ви вчасно завантажували на платформу Moodle документацію, креативно підійшли до складання план-сіток і написання есе, змоделювавши власний ідеальний загін у літньому таборі, продемонстрували достатньо високий рівень аналізу нормативних документів та інструктивних матеріалів, які стосуються діяльності ДОТ. Окремої уваги заслуговує ваш підхід до планування й визначення змісту гурткової роботи з іноземної мови», - підкреслила Ірина Євгенівна.

04

«Завдання були достатньо різноплановими: я змогла застосувати отримані знання, використати творчий підхід і розкрити власний педагогічний потенціал. Попри незвичні умови цьогорічної практики вона стала для мене дійсно продуктивною та корисною», - поділилася студентка гр. АНФ-19 Єлизавета Юрченко.

05

Студенти розповідали про власну роботу з планування проведення різних форм залікових виховних заходів, джерела, якими користувалися, та про те, що саме надихнуло обрати ту чи ту тематику.

06

«Раджу нашим майбутнім фахівцям обмінюватися своїми напрацюваннями - матеріалами, які ви зібрали під час практики. Це дозволить створити власний методичний ресурс на будь-який випадок», - наголосила Л. С. Цоуфал.

Студенти переконані, що вже наступного року, після Перемоги, вони отримають можливість долучитися до роботи в літніх оздоровчих таборах і відчути неповторну атмосферу живого спілкування з дітьми під мирним небом нашої держави. Тож нині вони продовжують наполегливо опановувати необхідні знання, вміння й навички, які стануть у пригоді під час майбутньої праці за улюбленим фахом.

КДПУ вітає молодь із вдалим завершенням літньої практики
й бажає кожному невичерпної наснаги задля успішної педагогічної творчості!
20161
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30