01

Виклики воєнного стану вимагають швидких та ефективних рішень у кожній сфері суспільного життя. Надважливим завданням сьогодні є збереження психологічного добробуту української малечі та її батьків. Задля досягнення цієї мети на кафедрі дошкільної освіти за сприяння Центру доуніверситетської та післядипломної освіти організували й провели шестигодинний інтерактивний семінар «Взаємодія з батьками вихованців дошкільного закладу в умовах війни».

02

Спікером інтерактивного семінару стала кандидат педагогічних наук, доцент кафедри дошкільної освіти М. В. Бадіца, яка підготувала, впорядкувала й надала учасникам всі необхідні, рекомендовані Міністерством освіти і науки України, матеріали для роботи з батьками.

03

На заході були присутні понад двадцять вихователів, які працюють у закладах дошкільної освіти – дійсно вмотивовані фахівці, які кожного дня в умовах воєнного стану потребують відповідного методичного забезпечення.

04

Учасники семінару отримали необхідну теоретичну інформацію та присвятили більшість часу набуттю практичних навичок. Задля цього вихователі брали участь у цікавих і корисних тренувальних іграх, низка з яких мали на меті встановлення зворотного зв'язку: з'ясування рівня налагодженості співпраці з батьками та їх готовності до продуктивної взаємодії.

05

Серед інших активностей, до яких долучилися учасники інтерактивного семінару – сторітелінг і стріт-ток, айсбрекер «Малюнок», «мафін» «Замислись» і «коктейль» «Сприяй», та інші «методичні смаколики» з психолого-педагогічною «начинкою».

06

«Тема онлайн-інтерактиву для вихователів стала відповіддю на суспільний запит: сьогодні такого методичного забезпечення потребують і вихователі, і батьки, і діти. На семінарі освітяни отримали готові, офіційно затверджені МОН України, матеріали для роботи – ігри, які можна запропонувати малечі під час повітряної тривоги, методики для релаксації та стабілізації емоційного стану тощо», – розповіла прес-центру М. В. Бадіца.

07

Кожен учасник інтерактивного семінару отримав відповіді на свої запитання, важливі фахові поради й консультації. Викладачі КДПУ дбають про методичне забезпечення всіх рівнів освіти й завжди готові надати необхідну підтримку педагогам-практикам.

20598
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30