img5

12 січня 2023 року відбулась онлайн-зустріч з учасниками проєкту DRIVE, до якої приєдналися і представники Криворізького педагогічного. Деталі дізнавався прес-центр.

img8

Нещодавно ми вже повідомляли про чудову нагоду стати цифровими амбасадорами та зробити свій внесок у розвиток цифрової грамотності в Україні шляхом проходження онлайн інтенсиву.

img11

Мета цього проєкту – разом із цифровими амбасадорами допомогти вразливим групам громадян отримувати користь від цифрових та онлайн послуг в Україні.

img15

Днями пройшла перша зустріч-презентація, у межах якої зареєстровані учасники мали можливість дізнатися про цифрову вразливість та чому вона заважає людям отримати повну вигоду від електронних та онлайн послуг, про вразливі в цифровому аспекті групи та про те, як допомогти їм адаптуватися до нових цифрових викликів, а також про шляхи покращення ситуації в Україні.

img18

Проєкт триватиме впродовж 12 січня – 30 березня 2023 року; участь у проєкті передбачає регулярні онлайн-зустрічі щочетверга по 2-3 години. Заходи проходитимуть переважно англійською мовою з можливістю українського перекладу.

21155
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок