img5

Після зимових канікул у Криворізькому педагогічному в дистанційному форматі відбулася серія настановчих конференцій з виробничої практики.

img9

Виробнича практика – це обов’язковий компонент будь-якої освітньої програми. Щорічно, на початку ІІ семестру, керівники практик проводять настановчі конференції для студентів IV курсів.

Головна мета виробничої практики – зорієнтувати й налаштувати здобувачів вищої освіти на самостійну професійну діяльність, де перед молоддю постане завдання продемонструвати теоретичні й практичні навички з обраного фаху, які вони опановували протягом попередніх років навчання.

img12

У дистанційному форматі практиканти дізналися про особливості цього освітнього компонента, розподіл баз практик, перелік своїх зобов’язань, правила ведення документації та критерії оцінювання результатів практики.

img15

Особливу увагу керівники практики закцентували на веденні щоденника спостережень, в якому студенти на власний розсуд можуть обирати формат заповнення: традиційний – у паперовому вигляді, або сучасний – шляхом створення веб-блогів.

img18

Варто наголосити, що викладачі Криворізького педагогічного завжди відкриті до спілкування зі студентами. Вони готові підтримувати своїми настановами майбутніх фахівців, надавати професійні консультації та поради.

21206
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок