КВК брошко

Криворізький державний педагогічний університет продовжує безперервну підготовку вчителів різного напрямку на курсах підвищення кваліфікації. Нагадаємо, що другий семестр розпочався з 5 лютого і триватиме до 27 квітня. Особливість курсів полягає в тому, що навчання є безперервним процесом. Група вчителів розпочинає заняття щопонеділка і проходить двотижневий курс відповідно до графіку замовлення Управління освіти і науки виконкому Криворізької міської ради.

Слухачі працюють відповідно до навчального плану курсів підвищення кваліфікації вчителів. Навчальний план передбачає денну форму – 72 години, в які залучено всі напрямки освіти: гуманітарну, функціональну та професійну підготовку.

«На курсах підвищення кваліфікації вчителі мають змогу ознайомитись із філософією та соціологією освіти, дізнатись про нові освітні, державні стандарти, зміни у реформуванні освітньої галузі нашого міста у рамка реалізації концепції нової української школи. Обов’язково вчителі прослуховують заняття з нормативного правового забезпечення безпеки життєдіяльності в освітній галузі, задачі системи післядипломної освіти в умовах нової освітньої реформи, педагогічну психологію та основи інклюзивної освіти», – зазначила начальник центру доуніверситетської та післядипломної освіти Кравцова Інна Адамівна.

КВК книги

Професійна підготовка вчителів цього року відбувається у формі майстер-класів у кожній окремій групі. Проводять ці заходи провідні фахівці: вчителі-методисти, заслужені вчителі, вчителі вищої кваліфікаційної категорії, які забезпечують обмін практичним досвідом роботи. Також залучені до викладання кандидати наук, доценти, професори та доктори наук.

Видатний німецький педагог-реформатор А. Дістерверг казав: «Учительська самосвідомість полягає у високій думці вчителя про гідність і  значення  своєї  професії. Учитель повинен свідомо йти в ногу з сучасністю, пройматися і надихатися силами, що пробудилися в ній».

Бажаємо Вам натхнення та плідної праці!


 

4098
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31