зно англ головна

24 лютого 2018 Криворізький державний педагогічний університет продовжив серію безкоштовних моніторингових тестувань з основних предметів ЗНО, на цей раз  з іноземних мов. Учні нашого міста (і не тільки) мали змогу перевірити свої знання з англійської, німецької та французької мов.

На тестування з’явилося близько 300 осіб серед яких: 285 – складали англійську, 7 – німецьку, 1 – французьку. Такі показники присутності вказують на високий попит цього тестування і загалом тестувань, що проводяться нашим університетом.

Для того, щоб взяти участь у моніторингу, учням необхідно було пройти реєстрацію на офіційному веб-сайті КДПУ. Після чого, зареєстровані учасники отримали власний шифр, за яким вони проходили тестування.

«Цього року зусиллями викладачів кафедри англійської філології проводиться тренувальне тестування з англійської мови у форматі зовнішнього незалежного оцінювання. Тест розроблено згідно з затвердженою програмою для проведення ЗНО з англійської мови у 2018 році з використанням різноманітних посібників, таких як: Exam Trainer, Exam Excellence, British Council Listening та оригінальним доробком нашої кафедри», – зазначила заступник декана факультету іноземних мов, завідувач кафедри англійської філології, кандидат педагогічних наук, доцент Зоренко Ірина Станіславівна.

зно англ тести

Моніторингове тестування для старшокласників охопило вже традиційні розділи «Читання», «Використання мови», «Письмо». Слід зазначити, що педагогічний врахував суттєві зміни до тестових робіт  ЗНО-2018 та включив нову частину «Розуміння мови на слух». На виконання завдань цієї частини було відведено 30 хвилин. Прослуховуючи кілька аудіозаписів тривалістю від 10 секунд до 3 хвилин, учасники  одночасно відповідали на запитання у своїх зошитах. Загальна кількість питань дорівнювала 59 завданням, останнє з яких  передбачало написання власного висловлювання. Учням на виконання усіє моніторингової роботи було відведено  – 150 хвилин.

Після виконання роботи на чернетці, немов на справжньому ЗНО, учні заносили правильні відповіді до бланку А та писали твір на бланку Б. Тестування є анонімним, свій бал учасник може дізнатися за допомогою шифру, отриманого під час реєстрації. Результати тестування будуть оприлюднені на сайті у середу 28 лютого.

зно англ виконання тесту

Абітурієнти мали змогу не тільки отримати досвід проходження пробного тестування, а й перейнятися атмосферою, що подібна до справжнього зовнішнього незалежного оцінювання. Як казав Конфуції: «Не важливо з якою швидкістю ти йдеш, важливо не зупинятись». Життя – це постійний рух, тож головне самовдосконалюватись, розвиватися і ніколи не зупинятися на досягнутому.

Запрошуємо майбутніх абітурієнтів на наступні моніторингові тести з основних предметів ЗНО-2018, що відбудуться на базі КДПУ! 

Бажаємо успіхів!

Моніторинг у фото


 

4113
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31