Logotyp MON

У Криворізькому педагогічному відкрито нову спеціальність, за якою здійснюватиметься підготовка фахівців з соціології масової комунікації, журналістики та реклами. Про започаткування нової спеціальності «Соціологія» з ліцензованим обсягом 60 осіб повідомляється у Протоколі засідання Ліцензійної комісії Міністерства освіти і науки України, оприлюдненого на сайті Міністерства 13 березня поточного року.

У межах цієї спеціальності студенти будуть навчатися за освітньо-професійною програмою «Соціологія масової комунікації, журналістики і реклами».  А по завершенню навчання випускник здобуде кваліфікацію бакалавра соціології, фахівця із соціальних комунікацій, реклами та зв'язків з громадськістю.

Спектр працевлаштування випускників широкий. Це – наукові установи, державні служби, галузі соціального захисту населення, відділи кадрів, рекламні кампанії, відділи зв’язків з громадськістю, інформагенства, прес-центри, ЗМІ.

Спеціальність відкрито задля забезпечення попиту на фахівців широкого профілю, конвергентних соціожурналістів, здатних реалізуватися у державних, приватних установах, громадських організаціях, медіапросторі міста і України.

Відкриттю спеціальності соціально-медійного, журналістського спрямування передувала ретельна підготовка університету. Здійснювався підбір якісного кадрового складу науково-педагогічних працівників. Викладачі університету проходили стажування, підвищення кваліфікації у провідних університетах України та за кордоном, а також ставали активними учасниками тренінгів від відомих журналістів-практиків. Крім потужної теоретичної складової навчання, студенти  матимуть практичну підготовку. Задля цього університет уклав угоди з місцевими редакціями, що стануть за бази практик.

Створення прес-центру університету, активна інформаційна діяльність через офіційний веб-сайт, презентація діяльності університету у місцевих ЗМІ, розробка та виготовлення брендової продукції КДПУ – реальні кроки, що не лише характеризують серйозні наміри університету у здійсненні якісної освіти в рідному місті, а й прагнення залучити до своєї діяльності творчу, талановиту, інтелектуальну молодь, майбутніх професіоналів журналістської справи у нашому місті та Україні.

Також до уваги наших майбутніх абітурієнтів пропонуємо взяти інформацію про проведення найближчим часом на базі КДПУ #Open MediaSpace 4U: квесту майбутніх журналістів у межах Дня майбутнього студента. На квест проводитиметься попередня он-лайн реєстрація учасників. Слідкуйте за нашими повідомленнями про час і місце. 


 

4308
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31