science quest 24

17 травня 2018 року до Дня науки в Україні подвіря Криворізького педагогічного перетворилося на справжній науковий майданчик. Студенти всіх восьми факультетів нашого вишу провели для учнів 7-8 класів Криворізької педагогічної гімназії захоплюючий марафон під назвою «Володарі знань».

До заходу долучились наукові товариства факультетів, які організували різноманітні ігри, вікторини, змагання, цікаві квести. Кожен факультет представив окрему наукову станцію – своєрідну дослідницьку лабораторію, до роботи якої залюбки долучились і наші гості.

science quest 19

Театр-студія «У Світі Емоцій» від психолого-педагогічного факультету і “Sherlock’s Investigations” від факультету іноземних мов, «Козацькі розваги» факультету української філології і «Науковий БУМ!» фізико-математичного факультету, «Інтелектуальний Лабіринт» факультету географії, туризму та історії і станція «Таємниця Полотна та Палітри», створена факультетом мистецтв, «Боротьба за Справедливість» від факультету дошкільної і технологічної освіти і станція «Стежками хімії» природничого факультету – Криворізький педагогічний запропонував своїм гостям наукові розваги на будь-який смак.

science quest 11

«Незвичайний і цікавий формат справжнього наукового заходу з вікторинами й іграми нікого не залишить байдужим. Ласкаво просимо до світу науки!», – привітала учасників заходу проректор з наукової роботи КДПУ В. А. Гаманюк.

Супергерої з «Ліги Справедливості» – помічники юних шанувальників науки – представили школярам вісім станцій, де їх чекали захоплюючі завдання на шляху до викрадених з книги «Таємниці наук» сторінок, які за сюжетом дійства учасникам марафону необхідно було повернути. Для цього команди, утворені за результатами жеребкування, пройшли вісім станцій квесту – і у фіналі наукового марафону всі розділи книги було успішно відновлено, а сміливі і розумні юні шанувальники науки отримали пам’ятні сертифікати учасників квесту.

science quest 4

Науковий марафон мав не меті не тільки запросити учнів гімназії до участі у змістовному заході, а й надати інформацію про актуальні спеціальності КДПУ.

science quest 23

Не обійшлося і без цікавинок: на кожній станції гімназистів чекали як суто наукові запитання й завдання, так і веселе спілкування з супергероями. Так підлітки розкрили для себе загадковий світ науки, змістовно й корисно провели час.

science quest 14

Прес-центр поспілкувався з ученицею 8-Б класу Криворізької педагогічної гімназії Анною Бурлакою – активною учасницею марафону. «Ми з однокласниками із задоволенням зголосилися на участь у цій захоплюючій науковій події. На кожній станції нас чекали веселощі і розваги – але разом з тим ми дізналися і багато нового й цікавого, зазирнули до світу науки, довідалися про те, що нові знання можуть бути не тільки корисними, а і захоплюючими», – розповідає дівчина.

Більше фото у Галереї

 

4959
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30