english courses1118 3

Якісна підготовка до зовнішнього незалежного оцінювання майбутніх абітурієнтів – це запорука успішного вступу до омріяного вишу. При виборі предметів ЗНО все більшу популярність набирає англійська мова.

english courses1118 1

Іноземна мова щорічно є одним із найпопулярніших предметів для складання ЗНО. Насамперед, це пов’язано з тим, що випускник школи може самостійно обирати дисципліну, яка буде зарахована йому як оцінка державної підсумкової атестації. У 2018 році зовнішнє незалежне оцінювання з іноземної мови набуло деяких видозмін: з’явилися дворівневі тести й обов’язковий блок – аудіювання. Якими будуть тести в 2019 році ще не відомо, але вже зараз варто ретельно готуватися!

Восьмимісячні курси з англійської мови – це чудова можливість збагатити свої знання, поновити забуту інформацію, підготуватися до специфіки тестів. Іноземна є нелегкою дисципліною, але слухачі на курсах вправно засвоюють навчальний матеріал.

english courses1118 4

«Я працюю за власноруч розробленою програмою, яка адаптована саме під цей курс. Вона створена на підставі чинної програми зовнішнього незалежного оцінювання, що затверджена наказом Міністерства освіти і науки. На курсах ми спираємось на вивчення британського варіанту. Наразі ми тільки-но «розігріваємось», опановуємо граматику, а далі вже будемо і писати, і читати, і проводити аудіювання», – наголосив викладач курсів О. Г. Малигін.

За методичну основу на курсах використовуються шкільні підручники, зошит із підготовки до ЗНО з англійської мови, підручник «Get 2000», затверджений грифом МОН України тощо. Таке теоретичне підґрунтя дає змогу вивчити матеріал під різним кутом. Виконання програми відбувається поетапно – невеликими кроками, з поступовим граматичним ускладненням. Процес навчання на курсах – двосторонній. Слухач разом із викладачем ділить половину успіху вивченого матеріалу. Як показує практика, випускники курсів в умовах реального ЗНО демонструють достатньо високі результати.

english courses1118 2

«Англійська необхідна мені для вступу до університету. Я мрію вступити до Криворізького педагогічного на факультет іноземних мов. Матеріал на курсах пояснюють дуже гарно, я з легкістю вивчаю нову інформацію, не дивлячись на те, що я зі звичайної школи», – розповідає Олександра Комаренко.

Англійська мова – це мова міжнародного спілкування. Якісні знання в цій гуманітарній сфері не завадять нікому. Поки до зовнішнього незалежного оцінювання є час – не гайте його, а проводьте з користю! Приєднуйся до курсів сьогодні, щоб стати успішним уже завтра!

6035
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30