biology courses1118 1Криворізький педагогічний університет створює сприятливі умови для успішного складання ЗНО майбутніми абітурієнтами. Цього разу у фокусі – курси підготовки з біології.

biology courses1118 2

Щорічно зростає кількість абітурієнтів, які обирають для складання зовнішнього незалежного оцінювання біологію. Така тенденція, найперше, пов’язана з тим, що учні можуть самостійно обирати дисципліну, яка буде зарахована як оцінка державної підсумкової атестації.

Значним попитом серед учнів біологія користується як на тестуванні, так і на попередньому етапі – підготовчих курсах. Наразі в педагогічному слухачами курсів є не лише мешканці нашого міста, а й жителі прилеглих районів: Софіївського, Криничанського, Інгулецького тощо. Серед них не лише учні випускних класів, а також ті, хто вже давно завершили навчання в загальноосвітньому закладі.

biology courses1118 4

«Навчання здійснюється відповідно до програми підготовки до ЗНО з біології. Заняття проходять у лекційній формі й у вигляді практичних занять. Всього навантаження на місяць – 10 академічних пар. Підготовка проводиться за всіма розділами шкільної програми. Засвоєння матеріалу на курсах відбувається комплексно, паралельно з аудиторними заняттями учні виконують домашнє завдання»,  – розповідає старший викладач кафедри зоології та методики навчання біології В. В. Коцюруба.

Заняття проходять у цікавій формі – наочній. Викладач курсів постійно готує новий матеріал, використовуючи наочні посібники, мікроскопію, мультимедійний проектор. Завдяки такому підходу засвоєння інформації відбувається в доступному та лаконічному форматі. Перед початком занять кожен слухач проходив тестування з біології для того, що викладач зміг реально оцінити рівень початкових знань. Такі зрізи будуть відбуватися впродовж всього навчання задля демонстрації динаміки засвоєння матеріалу. Також всі слухачі будуть проходити пробне тестування, щоб відчути себе як на справжньому ЗНО й оцінити свої знання.

biology courses1118 3

«Я закінчила школу 3 роки тому, і, звичайно багато чого вже не пам’ятаю. Курси допомагають мені поновити інформацію, вивчити щось нове. З кожним заняттям я відчуваю динаміку у своїх знаннях. Я мрію вступити до Криворізького педагогічного на психолога і сподіваюсь, що в мене все вийде», – ділиться враженнями слухачка курсів Антоніна Волошина.

Для того, щоб скласти зовнішнє незалежне оцінювання на омріяний бал необхідно починати з маленьких кроків. Перший і найголовніший – записатися на курси підготовки. Завдяки цьому Ви зможете організувати свої знання в цілісну систему; а головне – заняття будуть відбуватися в цікавій формі, що назавжди викреслить нудне заучування. Приєднуйтесь до педагогічного і відкривайте світ природи разом із нами!

6109
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок