math courses 4

Щотижня в стінах Криворізького педагогічного проходять підготовчі курси до зовнішнього незалежного оцінювання. У цьому матеріалі ми розповімо про те, як учні готуються до математики.

math courses 1

Математика є однією з найпопулярніших дисциплін, яку обирають учні для проходження ЗНО. Насамперед це пов’язано з тим, що результат тесту зараховується як оцінка державної підсумкової атестації. Також варто зазначити, що з кожним роком зростає кількість спеціальностей, вступ на які передбачає наявність сертифікату ЗНО з цього предмету. Курси підготовки з математики в педагогічному сприяють ґрунтовному засвоєнню матеріалу.

math courses 2

Заняття поділяються на два типи: теоретичні й практичні. На кожному з них учні поглиблюють свої знання й закріплюють їх виконанням певних завдань. Матеріал, який подається на курсах містить такі розділи: алгебра і початки аналізу; рівняння, нерівності та їх системи; функції; елементи комбінаторики, початки теорії ймовірності та елементи статистики; планіметрія; стереометрія. Зміст навчання повністю відповідає затвердженій Міністерством освіти і науки України програмі зовнішнього незалежного оцінювання. 

У межах цих систематичних занять учні зможуть із легкістю виконувати математичні розрахунки, будувати та аналізувати графіки функціональних залежностей, рівнянь та нерівностей, використовувати властивості похідної та інтеграла для розв’язування задач, знаходити кількісні характеристики геометричних фігур тощо. Після кожної вивченої теми учням подається відповідний перелік вправ для подальшого закріплення знань. Після закінчення курсів школярі будуть писати єдиний тест, який покаже реальний рівень знань перед проходженням ЗНО.

math courses 3

«Мені дуже подобаються курси підготовки тому, що я тут можу заповнити прогалини у своїх знаннях. За всі роки навчання у школі деяка інформація забувається, а курси дають можливість її з легкістю пригадати. Також вони дають можливість розв’язувати велику кількість завдань, що не виключає ймовірність, що на справжньому ЗНО в мене буде схоже питання», – розповідає слухачка курсів Радміла Сєднєва.

Для Криворізького педагогічного дуже важливим є підтримати майбутніх абітурієнтів у підготовці й виборі своєї професії. Саме тому було ухвалено рішення про надання додаткових балів при вступі до нашого університету на відповідні спеціальності математично-природничого циклу. Тепер кожен потенційний студент педагогічного може особисто відчути нашу підтримку.

6416
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок