hvostova0

20 грудня 2018 року в конференц-залі КДПУ студенти спеціалізації «Соціологія масової комунікації, журналістики і реклами» зустрілись із головним редактором незалежної медіа-платформи «Експерт-КР» Ольгою Гончар (Хвостовою).

Говорили про професійні орієнтири студентської молоді, досвід роботи над створенням авторської передачі «Книжкова полиця» (ТРК «Рудана»), співпрацю з книжковими видавництвами, перекладацьку й коректорську роботу, а також про топові теми Криворіжжя та нові проекти, реалізовані через медіа-платформу «Експерт-КР».

hvostova20122018 1

Медіа-платформа «Експерт-КР» є своєрідним аналітичним майданчиком, метою якого є подання інформації й висвітлення різних позицій задля надання аудиторії можливості сформувати власну думку й зробити незалежні висновки. Спеціалізується «Експерт-КР» на створенні авторського відео-контенту.

Присутнє інформаційне агентство й у соціальних мережах, де його матеріали мають велику аудиторію – за кількістю підписників й динамікою збільшення їх кількості Facebook-сторінка та Youtube-канал «Експерт-КР» є одним із лідерів цифрової медіасфери міста. «Я працюю для того, щоб Кривий Ріг став містом, у якому хочеться жити, зізнається головний редактор аналітичного ресурсу Ольга Гончар. – Бачу в цьому свою місію сучасного журналіста. Зміни в житті нашої громади повільні, але вони є, тож маємо продовжувати працювати заради спільного майбутнього в рідному місті».

hvostova3

Учасники заходу познайомилися зі щорічною добіркою кращих публікацій «Експерт-КР». Серед топ-тем для нашого міста Ольга Хвостова відзначила гостросоціальні та екологічні. Саме вони стають основою для створення коротких інформаційних роликів з актуальних питань життя громади. Через відеосюжети, що мали значний суспільний резонанс у нашому місті, студенти дізналися і про те, як вони створювалися, та складові якісної відеопродукції. Незвичайні ракурси знайомих локацій Кривого Рогу забезпечують коптери, а візуальний ряд уяскравлюють подані підписи до кадрів відео.

hvostova20122018 29

На завершення зустрічі О. Хвостова відповіла на питання студентів. Майбутні соціожурналісти цікавилися потенційними викликами медійної діяльності й складними питаннями взаємодії з героями матеріалів, роботою з аудиторією й політикою модерації коментарів, джерелами натхнення й мотивації для роботи.

«Ольга Гончар  показала нам цікаві відео про наше місто. Медіа-платформа, на якій вона працює, займається, на мою думку, важливою справою. Дуже сподобалося, що Ольга була з нами відкритою. Шкода, що в нас був обмежений час, але ми раді новим зустрічам», – ділиться своїми враженнями студентка СМК-18 Богащенко Аня.


 

6508
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30