history courses 4

Криворізький педагогічний сприяє ефективній підготовці майбутніх абітурієнтів до зовнішнього незалежного оцінювання. Історія України є однією з популярних дисциплін, яку обирають учні для вступу.

history courses 3

З 2016 року історія України користується великим попитом у написанні тестів ЗНО. Це пов’язано з тим, що отриманий бал буде зарахований як оцінка державної підсумкової атестації. Крім цього, вступ до значної кількості закладів вищої освіти потребує результатів сертифікаційної роботи з цього предмету. Отже, враховуючи необхідність детального вивчення шкільного матеріалу, педагогічний започаткував роботу курсів підготовки.

Заняття відбуваються щотижня, що дозволяє постійно оновлювати знання, не забуваючи матеріал, засвоєний раніше. Ці знання поділяються на теоретичні й практичні. Кожен слухач повинен розуміти, що без самостійного опрацювання вивченого матеріалу результативність буде низькою.

history courses 1

«Підготовка абітурієнтів до вступу, зокрема до здачі ЗНО, відбувається відповідно до програми, затвердженої Міністерством освіти і науки України. У цьому і минулому році – це та сама програма, а з наступного року вона буде містити деякі зміни. В якості навчальних матеріалів використовуються шкільний  підручник і розроблені науковцями посібники для абітурієнтів. Оцінювання слухачів здійснюється відповідно до вимог загальної школи. Абітурієнти відповідають і усно, і письмово. Після закінчення курсів усі слухачі отримують сертифікати, відповідно до яких вони мають змогу здобути додаткові бали, вступаючи на певні спеціальності педагогічного», – розповідає доц. каф. всесвітньої історії В. О. Яшин.

history courses 2

Курси підготовки охоплюють розділи від стародавньої історії України до сьогодення. Особливу увагу на курсах приділяють ХХ  – початку ХХІ століття, адже саме правильні відповіді цього хронологічного етапу зараховуються як оцінка ДПА. Учні не лише слухають лектора, виконують тести, а ще й працюють з картографічними посібниками. Таке поєднання видів навчальної діяльності дає можливість засвоїти знання комплексно.

«По-перше, я хочу вступити до педагогічного, а для цього необхідно підготуватися як слід. По-друге, на курсах подається дуже багато інформації, а викладач дуже добре пояснює матеріал. По-третє, відвідування курсів підготовки – це набагато дешевше, аніж наймати репетитора»,  – ділиться враженнями слухач Олег Григор’єв.

М. Амосов казав: «Історія – наші корені. Без них неможливе життя сьогодні і в майбутньому». Дійсно, це так. Кожен повинен знати й шанувати історію свого народу, адже це перша ознака освіченості сучасної людини.

6517
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30