camps180219 4

15 лютого 2019 року відбулася зустріч студентів третіх курсів факультетів Криворізького педагогічного з адміністрацією дитячих оздоровчих таборів «Парус» і «Буревісник».

camps180219 2

На базі Криворізького педагогічного такі інтерактивні заходи відбуваються щорічно. Це пов’язано, найперше, із тим, що студенти третього року навчання можуть проходити свою практику на узбережжі Чорного або Азовського морів.

Студенти мали змогу в теплій атмосфері ближче познайомитися з керівництвом баз виробничої практики цього морського сезону,  а саме із заступником голови комісії молодіжної політики культурно-масової та спортивної роботи профкому ПАТ «АрселорМіталл Кривий Ріг» Петригою Ларисою Леонідівною, заступниками директора з культурно-масової роботи ДОТ «Парус» Кравцовим Олександром Олександровичем і Футько Інною Вікторівною, заступниками директора з культурно-масової роботи ДОТ «Буревісник» Сергейчиком Євгенієм Сергійовичем і Романенко Світланою Олексіївною. Приємним є те, що наразі культурно-масову роботу дитячих таборів очолюють випускники й нинішні студенти Криворізького педагогічного.

camps180219 3

Світлана Романенко наголосила: «Діти в таборі дуже відрізняються від тих учнів, якими вони є у закладах освіти. Вони розкуті, вони активні, вони бажають чудово провести час!». Потім вона провела невеличку гру зі студентами для того, щоб ті зрозуміли специфіку роботи в дитячих таборах і відчули на собі атмосферу цих закладів дитячого відпочинку.

Адміністрація підкреслила особливості цієї педагогічної роботи, проінформувала про вимоги до майбутніх працівників і ознайомила зі специфікою роботи цього року. Відтак наголосила на необхідності відвідування кандидатами «Школи вожатого».

camps180219 5

«Кожного року я з величезним задоволенням приїжджаю до табору «Парус». Я починав свої мандрівки ще дитиною, але я знав, що повернусь туди працювати. Я на власному прикладі можу сказати, що біля дитини повинна бути людина, яка зможе стати її другом, наставником і надійною опорою», – розповідає Олександр Кравцов.

camps180219 1

Зустріч викликала великий інтерес у студентства КДПУ: чимало майбутніх педагогів зголосилися провести частину літнього відпочинку, працюючи у ДОТ «Парус» та «Буревісник». Кандидатам, які бажають брати участь у відборі, необхідно надіслати своє резюме на електронну адресу одного з таборів. Подробиці читайте на офіційних сайтах здравниць: https://parus.kr.ua/ та http://burevestnik.kr.ua/.

Криворізький педагогічний бажає кандидатам успіхів, натхнення і вдалої педагогічної практики!

6937
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31