praktyka100319 2

У 2017 році на природничому факультеті було відкрито нову спеціальність «Фізична культура» зі спеціалізацією «Спортивний туризм».

Ті абітурієнти, які ще зовсім недавно були першими, хто зацікавився новою спеціальністю, сьогодні є студентами другого курсу та проходять навчальну (психолого-педагогічну) практику в закладах середньої освіти міста.

Під час цієї практики студенти другого курсу починають отримувати свій перший досвід педагогічної діяльності.

praktyka100319 1

«Наша група проходить практику в Криворізькій міській гімназії № 91 та Криворізькій загальноосвітній школі № 119. Спочатку я дуже боялась та хвилювалася з приводу того, чи все в мене вийде, чи знайду спільну мову з викладачами та учнями, але зараз мені дуже подобається працювати з дітьми. Насправді така навчальна практика є надзвичайно цікавою та корисною. Ми маємо можливість спостерігати за роботою вчителів та почати наповнювати власну скриньку досвіду роботи з учнями», – поділилась студентка другого курсу групи ФК-17 Катерина Прігова.

Студенти нашого університету зробили свої перші кроки на шляху від теоретичної підготовки до самостійної практики в навчально-виховних закладах. Криворізький педагогічний бажає нашим студентам нових успіхів у захоплюючій справі здобуття омріяного фаху!

7136
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок