skyba 21

14 березня 2019 року в конференц-залі Криворізького педагогічного відбулася зустріч студентів спеціалізації «Соціологія масової комунікації, журналістики і реклами» з головною редакторкою інформаційного порталу «Перший Криворізький» Софією Скибою.

Пані Софія розповіла про особливості діяльності зареєстрованих інформаційних ресурсів, познайомила студентів зі специфікою роботи Першого Криворізького, процесом створення медійного контенту, кадровим і технічним забезпеченням порталу.

skyba1

Гостя детально зупинилася на використанні можливостей соціальних мереж у діяльності інформаційних ресурсів для поширення контенту й збільшення аудиторії, звернула увагу всіх охочих повідомити про свою подію на необхідність вчасного подання інформативних прес-релізів.

«Переважна більшість нашої редакції це випускники педагогічного. Кожен член команди свідомий журналістської місії бути завжди готовим працювати задля успіху проекту й оперативного інформування громадськості», – наголосила головна редакторка «Першого Криворізького».

skyba140319 4

С. Скиба відповіла на питання майбутніх соціожурналістів про організацію роботи й формування контенту інформаційного порталу, умови праці й редакційну політику щодо взаємодії з рекламодавцями. Відтак розповіла про медіаплан Першого Криворізького, наголосила на необхідності гнучкості під час формування наповнення інформаційного ресурсу: адже ніколи неможливо точно знати наперед, як закінчиться новинний день. «Ми маємо бути корисними для людей, – переконана пані Софія. – Пишемо про політичні, суспільні події, культуру, робимо розважальний контент. Все це необхідно громаді міста. Але дуже важливо те, як саме ми подаємо нашу інформацію». 

skyba140319 10

Досвідчена журналістка підкреслила важливість зворотного зв’язку з аудиторією: іноді навіть найекстравагантніші новинні повідомлення від читачів надихають на створення цікавого й корисного матеріалу.

«Спілкуючись із людьми, які працюють у медійній сфері, можна дізнатися стільки нового і цікавого, так би мовити «за кадром». Таку можливість мала і наша група: сьогодні ми зустрілися з головним редактором інформаційного порталу Софією Скибою, яка розповіла про актуальні аспекти інтернет-журналістики», – поділилася враженнями студентка групи СМК-18 Скляренко Настя.

Дякуємо пані Софії за інформативну зустріч і корисні професійні поради!

7173
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31