sunnycamp 2

4 квітня 2019 року в ауд. 228 головного корпусу відбулася зустріч студентів Криворізького педагогічного з адміністрацією дитячого оздоровчого табору «Сонячний». Третьокурсники мають чудову нагоду пройти літню виробничу практику на території  Гурівського лісу.

sunnycamp 3

«Сьогодні на базі КДПУ відбувається перша зустріч з директором табору «Сонячний». Наші студенти вже записалися на літню виробничу педагогічну практику, розділившись на 4 зміни. Цю практику вони проходитимуть, виконуючи обов’язки вожатих. На факультетах пройшли відповідні семінари-практикуми, де кожен встиг ознайомитися із особливостями своєї діяльності»,  – наголосила керівник виробничої практики Т. А. Лопатіна.

sunnycamp 1

Майбутні практиканти мали нагоду познайомитися з директором здравниці Олегом Олександровичем Крошкою, який детально розповів про специфіку роботи й документи, які необхідно надати до бухгалтерії, а також про заробітну платню й графік роботи. Гість університету повідомив і терміни табірних змін:

І зміна – з 30.05. по 20.06;

ІІ зміна – з 22.06. по 13.07;

ІІІ зміна – з 15.07. по 5.08;

ІV зміна – з 7.08. по 28.08.

Діти, які будуть оздоровлюватися у таборі, належать до пільгових категорій: це малеча з багатодітних родин і діти з малозабезпечених сімей, діти учасників бойових дій в зоні проведення АТО (ООС) й внутрішньо переміщених осіб; діти, які перебувають на «Д» обліку й діти з особливими потребами з визначеною інвалідністю, які можуть перебувати на оздоровленні без супроводу батьків тощо. А отже, нашим студентам необхідно буде продемонструвати всі свої знання, уміння й навички, яких вони успішно набули під час навчання.

sunnycamp 4

«Я прийшла послухати про табір, адже мені дуже цікаво дізнатися про особливості роботи в цьому закладі. Мені подобається, що студенти можуть обирати місце проходження практики: це гарна ідея. Дитячий табір не тільки надає можливість застосувати набуту педагогічну майстерність на практиці, а й дозволяє знайти нових друзів», – каже студентка педагогічного Дар’я Ткаченко.

Криворізький педагогічний створює сприятливі умови проходження літньої виробничої практики для кожного студента. Бази практики є на будь-який смак: це пришкільні й лісові дитячі табори, а також оздоровчі табори на морі. Кожен має можливість обрати заклад до душі. Такий формат виробничої практики сприяє самовизначенню, допомагає якнайкраще втілити свій потенціал і розширити професійні контакти.

7430
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31