blueflame 5

18 квітня 2019 року на базі Криворізького педагогічного відбулася зустріч з адміністрацією дитячого оздоровчого закладу «Голубе полум’я». Студенти ІІІ курсу мали можливість ознайомитися з інформацією стосовно проходження практики в дитячих здравницях.

blueflame 6

«Сьогодні всі охочі зможуть познайомитися з керівництвом ДОЗ «Голубе полум’я». Цього року ми вперше уклали договір про співпрацю з цим табором. Ми сподіваємося, що наша спільна діяльність буде проходити на дуже високому рівні. Я вважаю, що вже після завершення літнього сезону ми почуємо від студентів схвальні відгуки», – наголосила керівник виробничої практики Т. А. Лопатіна.

blueflame 1

На зустрічі зі студентами були присутні директор ДОЗ Максим Євгенович Ковальов і заступник директора з виховної роботи Тетяна Павлівна Юрчук.  З перших хвилин спілкування адміністрація табору зацікавила молодь мультимедійною презентацією: гості показали найяскравіші моменти табірного життя й вечірніх заходів, умови проживання й харчування для того, щоб студенти отримали можливість на власні очі оцінити комфортабельність проходження виробничої практики на базі табору.

blueflame 2

Керівництво детально ознайомило практикантів зі специфікою закладу, його загальними правилами, особливостями щоденної організації дитячого побуту. Тетяна Павлівна зазначила: «Я випускниця факультету української філології, тому я вважаю педагогічний своїм рідним навчальним закладом. У нашому таборі виникла потреба кадрового оновлення, саме тому ми вирішили звернутися з пропозицією співпраці до вас – майбутніх педагогів. Тим паче, минулого року до нашої команди приєдналися й деякі викладачі університету. Ми чекаємо на вас!».

blueflame 3

У рамках зустрічі студенти взяли участь у невеличкому майстер-класі «Як знаходити спільну мову з дітьми». Команда табору запропонувала декілька рухливих ігор для проведення в аудиторії. Студенти, немов діти, імітували звуки дощу, створювали список «ТОП-речей для поїздок», танцювали під ритмічну музику. «Мені дуже сподобалися ці вправи: вони дійсно цікаві. До того ж, їх можна використовувати в різних ситуаціях. Взагалі, зустріч з адміністрацією подарувала приємні емоції», – ділиться враженнями Катерина Бойко.

blueflame 4

Криворізький педагогічний постійно розширює горизонти можливостей проходження педагогічної практики. Студенти мають величезний вибір баз для впровадження й використання своїх педагогічних знань, умінь і навичок, нових ідей і методичних знахідок. Тож відкриваймо професійний світ разом!

7600
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок