camps 1

З початку другого семестру на базі Криворізького педагогічного відбувалися зустрічі з адміністрацією дитячих оздоровчих таборів. Цього року до плідної співпраці долучилися понад 10 дитячих здравниць.

camps 11

Щороку студенти ІІІ курсів отримують можливість пройти літню виробничу педагогічну практику на базах дитячих таборів. Розташування здравниць найрізноманітніше: це й узбережжя Чорного й Азовського морів, і територія Гурійського лісу, і околиці нашого міста тощо. Кожен зможе знайти собі місце до душі.

camps 2

«Літня виробнича практика є обов’язковою для студентів ІІІ курсу. Ми пропонуємо студентам широкий вибір дитячих таборів для проходження практики: «Сонячний», «Старт». «Слава», «Зміна», «Факел», «Голубе полум’я», «Криворізький гірник», «Чемпіон», «Парус» і «Буревісник». На сьогодні до табірних команд приєдналися понад 311 осіб», – наголошує  керівник виробничої практики Т. А. Лопатіна.

camps 3

По завершенні табірних змін практиканти повинні надати до кафедр своїх факультетів повний комплект звітної документації:

  1. Щоденник педагогічних спостережень
  2. Конспект розробки виховного заходу
  3. Характеристику на студента від керівництва табору
  4. Звіт про проходження педагогічної практики
  5. Виконані завдання відповідно до навчальних планів

camps 4

Варто зазначити, що дитячі оздоровчі табори запрошують до співпраці не тільки студентів-практикантів. До взаємодії можуть долучитися студенти перших (якщо їм виповнилося 18 років), других, четвертих і п’ятих курсів, самостійно обравши зміну. Молодь має унікальну можливість весело та цікаво провести своє літо, знайти нових знайомих, спробувати себе в ролі педагога, навчитися чогось нового й набути важливого для майбутнього досвіду. Крім цього, практика в таборі є чудовою нагодою заробити власні кошти, що завжди актуально для студентської молоді.

За більш детальною інформацією звертайтеся до каб. 307 (3-й поверх головного корпусу). Літо ближче, аніж вам здається!

7724
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30