robotraining 1

«Школа робототехніки» КДПУ сьогодні відома далеко за межами рідного міста. 19-21 серпня 2019 року викладачі кафедри інформатики та прикладної математики Криворізького педагогічного вперше провели тренінг із впровадження робототехніки до навчального процесу в закладах середньої освіти.

robotraining 2

Вчителі ЗОШ № 55 м. Львова дізналися про діяльність «Школи робототехніки» й можливості для проведення тренінгів на офіційному сайті Криворізького педагогічного.

robotraining 3

Майже півроку тривала підготовка до відповідальної просвітницької події; і нарешті доцент кафедри інформатики та прикладної математики, к. п. н. Н. А. Хараджян і старший викладач кафедри інформатики та прикладної математики І. С. Закарлюка прибули до міста Лева, щоб поділитися досвідом із педагогами, небайдужими до перспектив впровадження робототехніки та STEM-освіти в школі.

robotraining 4

«Вчителі ЗОШ № 55 придбали та облаштували клас для занять з робототехніки. І, звісно, перед ними постало питання навчання відповідних фахівців», - розповіла прес-центру Н. А. Хараджян.

robotraining 5

«Ми прагнемо зацікавити наших учнів, заохотити їх до опанування точних наук - зокрема, з використанням розумних механізмів. Для цього педагоги потребують відповідного навчання. Саме тому ми запросили викладачів КДПУ, щоб дізнатися про досвід діяльності «Школи робототехніки». Ми дуже задоволені співпрацею з криворізькими колегами», - наголосив директор ЗОШ № 55 І. В. Галушко.

robotraining 6

«Сьогодні мали неймовірно насичений день. У нас розпочалось навчання з робототехніки для учителів нашої школи. Двоє креативних, позитивних, відкритих викладачів Криворізького державного педагогічного університету завітали до Львова. Матеріалу багато. Навчання насичене. Стараємось для майбутніх поколінь», - поділилася враженнями першого дня тренінгу педагог ЗОШ № 55 Олена Лозинська.

robotraining 7

Основними темами тренінгу стали конструювання, проектування та програмування робототехнічних систем. Логіка й просторова уява, точні формули й практична робота, математика й фізика – три дні навчального інтенсиву були максимально наповнені новими знаннями й корисним досвідом.

robotraining 8

Бажаємо львівським освітянам успішного втілення задумів
і запрошуємо до співпраці всіх охочих педагогів!

Більше фото в галереї

8432
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок