practice1

4-6 вересня 2019 року у Криворізькому педагогічному відбулися настановчі конференції з виробничої практики магістрантів другого року навчання. Майбутні фахівці успішно подолали велику частину шляху до професійної майстерності й нині готові отримати новий досвід роботи в закладах освіти міста.

practice1

Магістерська практика в старших класах триватиме з 9 вересня по 3 листопада: два місяці, протягом яких практиканти виконуватимуть обов’язки шкільних педагогів, проводитимуть навчальні заняття, виховні й позакласні заходи, вестимуть психолого-педагогічні спостереження, займатимуться методичною, громадською, профорієнтаційною роботою.

practice1

Магістранти всіх факультетів отримали необхідні методичні настанови відповідно до специфіки кожної спеціальності, дізналися про завдання, організацію й зміст практики, структуру звітної документації та вимоги до її оформлення.

practice1

Методисти з психології, педагогіки, основних і додаткових спеціальностей пояснили особливості видів діяльності, передбачених програмою практики, детально зупинилися на вимогах до оформлення індивідуального плану, щоденника психолого-педагогічних спостережень, звітів із проведення уроків, виховних заходів, позакласної роботи, розповіли про методику соціометричних досліджень та інші нюанси виконання завдання з психології.

practice1

На конференціях наголосили: вивчення досвіду педагогів-практиків є важливим елементом професійного становлення майбутніх освітян. А педагогічні спостереження не повинні містити виключно констатації фактів шкільного життя: практиканти мають проаналізувати їх і зробити відповідні фахові висновки.

practice1

Магістрантам нагадали й про можливості електронної форми звітування, зокрема, повідомили про переваги ведення блогу, присвяченого педагогічній практиці.

practice1

Після завершення восьмитижневої каденції практиканти візьмуть участь у звітних конференціях, на яких поділяться набутим досвідом і отримають рекомендації для подальшого вдосконалення професійної майстерності.

Бажаємо успішної роботи з учнями
й цікавого професійного спілкування з досвідченими освітянами!
 

Більше фото в галереї

8524
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31