moodle1

Кількість активних користувачів системи управління електронними навчальними курсами КДПУ зростає кожного дня. Здобувачі вищої освіти й професорсько-викладацький склад оцінили переваги роботи в електронному середовищі, покликаному максимально оптимізувати освітню діяльність відповідно до сучасних умов і викликів.

moodle3

Адміністратор системи управління електронними навчальними курсами, методист навчально-методичного відділу, асистент кафедри математики та методики її навчання, к. п. н. К. В. Польгун проводить роботу з інформування студентів перших курсів про можливості СУЕНК.

moodle2

Нові користувачі отримують персональні акаунти й загальні інструкції щодо роботи з ресурсами системи, дізнаються про тонкощі навчання в електронному освітньому середовищі, вивчають алгоритми дій на сайті під час користування системою.

moodle4

«Для всіх здобувачів вищої освіти, які навчаються на І та ІІ курсах, створено електронні поштові скриньки в домені kdpu.edu.ua та здійснено реєстрацію в СУЕНК, – розповідає К. В. Польгун. – Адресу корпоративної електронної пошти та пароль доступу до неї, а також логін і пароль доступу до СУЕНК студенти першого та другого курсів отримують під час організованої зустрічі з адміністратором СУЕНК або в деканаті. Слід відповідально ставитися до свого логіну і паролю, обов’язково записувати ці відомості та зберігати їх у надійному місці. Це «ключі» до Ваших особистих даних і Вашої діяльності в Університеті».

Бажаємо новим і досвідченим користувачам плідної та цікавої роботи
з ресурсами електронного освітнього середовища!
8550
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31