obuhivska 1

27 вересня 2019 року студенти спеціалізації «Соціологія масової комунікації, журналістики і реклами» відвідали відкриту лекцію «Досвід у комунікаціях та діючі особи», яку прочитала PR-менеджерка компанії «ArricanoGroup» Олена Обухівська.

Подія проходила у форматі живого спілкування з аудиторією, під час якого були розглянуті актуальні питання комунікаційних трендів та особливостей піар-менеджменту. Пані Олена розповіла про систему комунікацій, що докорінно змінилася протягом останніх десятиріч, про те, на що варто звернути увагу, якщо є бажання впливати на життєві обставини та досягати мети. Доповідачка розповіла про набуття досвіду в комунікаціях, звернувши увагу на негативні коментарі, які з’являються в соціальних мережах. Спікерка підкреслила: «Сам по собі досвід – це певне відчуття впевненості, коли ти знаєш, як діяти, і які будуть результати. Можна вчитися на власних успіхах, досягненнях та помилках, а можна на чужих порадах, рекомендаціях, мотиваціях та історіях. Більше діяти, займати активну життєву позицію, більше читати, спілкуватися та аналізувати».

obuhivska 2

Студенти активно долучилися до обговорення нагальних проблем інтернет-комунікацій та отримали змістовні відповіді на питання: «Як вести власну сторінку в соціальних мережах?», «Що найголовніше у просуванні бренду?», «Що таке робота з ситуативами?» тощо. Під час лекції пані Обухівська провела опитування, запропонувавши студентам поділитися своїми думками щодо впливу реклами на споживача та запропонувати власні дизайнерські «фішки» піар-менеджера. Найактивніші «піарники» отримали подарунки.

obuhivska 3

На лекції були присутні викладачі кафедри соціології та економіки. Завідувачка кафедри, к. соц. н., доц. І. В. Грабовець підкреслила: «Пані Олена вже вдруге відвідує наш університет і пропонує нашим студентам – майбутнім соціожурналістам цікаві й корисні лекції з актуальних питань їх майбутнього фаху. Досвід такого спілкування був дуже корисним для студентів: адже спікерка не обмежилася викладом теорії, запропонувавши кожному відчути себе справжнім профі мистецтва піару».

8725
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30