psy masters

Криворізький педагогічний постійно працює над підвищенням рівня фахової підготовки здобувачів вищої освіти. Наприкінці минулого року для магістратури університету було акредитовано освітню програму «Психологія» за спеціальністю 053 «Психологія» другого рівня вищої освіти.

Відповідно до рішення № 17 (3.55) Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти від 23 грудня 2019 р. освітню програму для майбутніх магістрів психології було акредитовано строком на п’ять років. Це гарантує отримання дипломів про здобуття другого рівня вищої освіти за сучасною спеціальністю, яка є дуже потрібною на світовому ринку праці.

psy masters

«Освітня програма вперше акредитувалася за новою процедурою, яка здійснювалася Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти. Було змінено критерії акредитації: аналізувалися цілі, структура та зміст освітньої програми, викладання за нею, кадрове забезпечення та процедури внутрішнього забезпечення програми. Акредитаційна справа формувалася в електронному вигляді; доступ до електронного кабінету було відкрито з 18 жовтня по 18 листопада 2019 року. Акредитаційна комісія працювала в університеті наприкінці листопада; до її складу вперше увійшов представник здобувачів вищої освіти. Програмою акредитаційної експертизи було передбачено знайомство з науково-педагогічними працівниками та нормативною базою університету, зустрічі з керівництвом і студентами КДПУ, роботодавцями. Освітню програму було акредитовано за всіма критеріями; висловлені експертами зауваження не були суттєвими», - розповіла перший проректор Криворізького педагогічного, к. філол. н., доц. О. А. Остроушко.

Довідково. Рішення про акредитацію освітньої програми «Психологія» за спеціальністю 053 «Психологія» другого рівня вищої освіти було одностайно ухвалено на грудневому засіданні Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти. Відповідний сертифікат та інформацію про освітню програму оприлюднено на офіційному сайті Криворізького педагогічного.

9844
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок