02 березня 2020 року відбулася нарада при ректорі університету. У нараді взяли участь проректори, декани факультетів, завідувач навчально-методичного відділу, головний бухгалтер університету, голова профкому. На нараді обговорювався стан комп’ютеризації та інформатизації університету. 

Під час наради доповідала керівник інформаційно-обчислювального центру КДПУ Шестопалова О. В., яка охарактеризувала основні завдання ІОЦ. Серед яких: забезпечення функціонування інформаційної комп’ютерної інфраструктури університету, реалізація комп’ютерних технологій в основних сферах його діяльності; технічна підтримка корпоративної електронної пошти й офіційного сайту КДПУ; технічна і програмна підтримка системи документообігу університету тощо.

Доповідач зазначила, що нині значно покращено комп’ютерний стан університету: обладнано 6 нових і модернізовано існуючі комп’ютерні аудиторії, удосконалено обладнання деканатів та працівників окремих структурних підрозділів університету (планово-фінансового відділу й адміністративно-господарської частини), встановлено комп’ютери у читальному залі бібліотеки головного корпусу, закуплено настінні екрани та необхідні витратні матеріали, засоби криптографічного захисту інформації (для цифрових підписів) тощо.

Ознайомлюючи з планами на найближче майбутнє, керівник ІОЦ , зосередила увагу на впровадженні АС «Деканат», яка виконує головні функції автоматизації адміністративних і навчально-методичних процесів та програми Koha, яка дозволить удосконалити роботу бібліотеки КДПУ.

Під час обговорення виступили декан психолого-педагогічного факультету Гергель Є. Л., декан факультету іноземних мов Варданян М. В., декан природничого факультету Євтушенко Е. О., декан фізико-математичного факультету Віхрова О.В., декан факультету української філології Семененко Л. М.

Підсумовуючи, ректор університету Шрамко Я. В. позитивно оцінив діяльність інформаційно-обчислювального центру та окреслив перспективи подальшого розвитку інформаційної комп’ютерної інфраструктури університету.

У різному виступили:

  • проректор з науково-педагогічної роботи Лисечко В. П., який повідомив, що 05 березня о 14.00 в актовому залі університету відбудеться урочистий захід до Дня жінок;
  • перший проректор Остроушко О. А., яка нагадала, що до 15 березня студенти 2 і 3 курсу мають обрати вибіркові дисципліни, які вони будуть вивчати у наступному навчальному році;
  • завідувач навчально-методичного відділу Бондаренко О.В., яка інформувала щодо формування пропозицій обсягу прийому і випуску фахівців з вищою освітою на 2020 рік;
  • декан фізико-математичного факультету Віхрова О.В. та декан факультету іноземних мов Варданян М. В., які звітували про результати моніторингових тестувань з математики, англійської та німецької мови.
10438
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30