27 квітня 2020 року відбулася нарада в режимі Zoom-конференції при ректорі університету. У нараді взяли участь проректори, декани факультетів, завідувач навчально-методичного відділу, голова профкому університету. На нараді обговорювалося питання стану готовності до друку додатків до дипломів про вищу освіту випускникам бакалаврату.

Під час наради доповідала завідувач навчально-методичного відділу Бондаренко О. В., яка поінформувала про виконану вже роботу й ті завдання, що ще залишилося зробити факультетам, щоб вчасно надрукувати додатки дипломів бакалаврів. Підсумовуючи обговорення, ректор університету Шрамко Я. В. наголосив на необхідності організованого завершення виготовлення і видачі документів про освіту студентам випуску 2019/20 навчального року.

У різному виступили:

  • перший проректор Остроушко О. А., яка наголосила на вчасному поданні деканами службових записок щодо перенесення практик на наступний навчальний рік й пропозицій щодо організації літньої лабораторно-екзаменаційної сесії для студентів заочного відділення;
  • проректор з науки Гаманюк В. А., яка поінформувала про проведення Днів науки в умовах карантину 2020 року.
11476
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок