Протягом 1314 травня 2020 року відбулися розширені онлайн-наради при ректорі університету у форматі ZOOM-конференцій. У нарадах взяли участь проректори, декани й заступники деканів факультетів, завідувачі кафедр, завідувач навчально-методичного відділу, голова профкому університету. На нарадах обговорювалося питання проведення літньої заліково-екзаменаційної сесії. 

Під час нарад завідувач навчально-методичного відділу Бондаренко О.В. поінформувала про особливості проведення літньої заліково-екзаменаційної сесії в дистанційному режимі й ознайомила з наказом від 12.05.2020 р. № 143. Прийом заліків та екзаменів у студентів та аспірантів денної і заочної форм навчання здійснюватиметься дистанційно з використанням освітньої платформи MOODLE у синхронному режимі із забезпеченням автентифікації здобувачів вищої освіти та дотриманням карантинних вимог усіма учасниками освітнього процесу. Під час нарад розглянуто особливості оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти, виставлення заліків та проведення екзаменів, складання розкладу екзаменів, а також завдання, які постали в умовах дистанційного проведення сесії, перед інформаційно-обчислювальним і навчально-методичним відділом, деканатами, кафедрами університету. Задля інформаційно-технічної підтримки літньої заліково-екзаменаційної сесії та надання учасникам освітнього процесу допомоги консультативного характеру щодо роботи в середовищі MOODLE створено групи інформаційно-технічного забезпечення й організаційно-методичної підтримки.

Підсумовуючи обговорення, ректор Шрамко Я. В. наголосив, що літня заліково-екзаменаційна сесія має пройти на високому організаційному рівні за безумовного виконання наказу від 12 травня № 143 усіма учасниками освітнього процесу.

У різному виступили:

  • перший проректор Остроушко О. А., яка акцентувала увагу на особливостях літньої заліково-екзаменаційної сесії заочної форми навчання, проведенні оглядових лекцій, захисті курсових робіт, а також наголосила на необхідності інформаційно-консультативного супроводу усіх учасників освітнього процесу і злагодженої роботи інформаційно-обчислювального й навчально-методичного відділів, а також деканатів та кафедр.
11797
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок