25 травня 2020 року відбулася нарада при ректорі університету у форматі Zoom-конференції. У нараді взяли участь проректори, декани факультетів, завідувач навчально-методичного відділу, голова профкому, адміністратор СУЕНК університету. На нараді обговорювався стан підготовки факультетів до літньої заліково-екзаменаційної сесії. 

На нараді виступили декани факультетів, а узагальнила інформацію перший проректор Остроушко О.А., яка звернула увагу деканів на виконання основних положень розпорядження № 18 від 18.05.2020 р.

Під час обговорення зазначено, що підготовчу роботу завершено і факультети готові до проведення екзаменів. Зокрема вчасно розроблено структуру залікових та екзаменаційних електронних курсів і зараховано на них викладачів і студентів у категорії «Сесія» в середовищі MOODLE; складено розклади екзаменів для денної і заочної форм навчання; на засіданнях кафедр затверджено екзаменаційні матеріали з урахуванням проведення сесії в дистанційному режимі; підготовлено відомості обліку успішності. Нині продовжується робота з наповнення екзаменаційних сторінок електронних навчальних курсів на платформі MOODLE відповідно до попередньо визначеної форми проведення екзаменів та типів екзаменаційних питань. Відповідно до розкладу проводяться екзаменаційні консультації з навчальних дисциплін, а також забезпечується інформування здобувачів освіти про особливості організації літньої заліково-екзаменаційної сесії.

Ректор університету Шрамко Я. В. зауважив, що 21 травня успішно проведено пробний іспит з філософії під час якого здійснювалася перевірка функціональності системи MOODLE та ознайомлення студентів з процедурою дистанційного екзамену. За результатами іспиту переважна більшість студентів ІІ курсу не лише склала екзамен, а й отримала додаткові бали. Наступний пробний іспит буде проведено з іноземної мови для студентів І курсу (27 травня о 13.30).

Позитивно оцінюючи стан підготовки факультетів до літньої заліково-екзаменаційної сесії, ректор Шрамко Я. В. наголосив на важливості проведення екзаменів на високому організаційному рівні й дотриманні Положення про організацію освітнього процесу в КДПУ.

У різному виступили:

  • Проректор з наукової роботи Гаманюк В. А., яка повідомила, що на виконання рішення Вченої ради університету № 9 від 13 лютого 2020 року щодо моніторингу наукової активності науково-педагогічних працівників до 25 червня 2020 року завідувачам кафедр необхідно надати до науково-навчального сектору навчально-методичного відділу інформацію за 2019–2020 н. р.
  • Проректор з науково-педагогічної роботи Лисечко В. П., який поінформував про результати проведення виробничих зборів з магістрантами першого року навчання.
11979
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок