01 червня 2020 року відбулася чергова нарада при ректорі університету. У нараді взяли участь проректори, декани факультетів, завідувач навчально-методичного відділу, голова профкому.

На нараді обговорено результати проведення Дня відкритих дверей, що відбувся 30 травня 2020 року у форматі онлайн-марафону.

Під час наради виступила Баруліна Ю. О., керівник студклубу університету, яка повідомила, що всі організаційні роботи та захід пройшли відповідно до плану. Позитивно сприйнятий був новий формат заходу – онлайн-трансляція на платформі YouTube, про що свідчить кількість переглядів (2129), нових підписників (32) і уподобань (129) станом на 12.00 31 травня.

В обговоренні взяли участь Євтушенко Е. О., декан природничого факультету, Бурман Л. В., голова профкому університету, Віхрова О. В., декан фізико-математичного факультету.

Ректор Шрамко Я. В. подякував усім деканам та викладачам факультетів за належну підготовку до Дня відкритих дверей і відзначив належний рівень організації проведенного заходу.

У різному виступили:

- проректор з наукової роботи Гаманюк В. А., яка повідомила, що для обговорення пропонується проєкт Положення про підвищення кваліфікації науково-педагогічних і педагогічних працівників КДПУ, який оприлюднено на університетському сайті (рубрика Про нас – Документи університету – Проєкти документів);

- завідувач навчально-методичного відділу Бондаренко О. В., яка поінформувала про хід роботи з виготовлення єврододатків здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» та стан виконання п. 11 наказу від 12 травня 2020 р. № 143 «Про проведення літньої заліково-екзаменаційної сесії».

12084
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок