09 червня 2020 року відбулася нарада при ректорі університету. У нараді взяли участь проректори, декани факультетів, завідувач навчально-методичного відділу, голова профкому, відповідальний секретар і заступник відповідального секретаря приймальної комісії. Під час наради обговорювався прийом на навчання для здобуття вищої освіти за освітнім ступенем «магістр». 

Доповідала Віняр Г.М., відповідальний секретар приймальної комісії, директор бібліотеки університету. Ганна Миколаївна повідомила про основні зміни, внесені до Правил прийому до КДПУ у 2020 р.; поінформувала про строки прийому заяв і документів, вступних випробувань, конкурсний відбір та зарахування на навчання для здобуття ступеня вищої освіти «магістр» за всіма формами навчання та спеціальностями; розглянула особливості вступу до магістратури за спеціальністю 053 Психологія; зауважила, що до ключових дат, визначених Правилами прийому, прив’язано й строки роботи в приймальній комісії технічних секретарів, чий склад встановлено відповідними наказами по університету. Віняр Г.М. звернула увагу на сторінку «Вступнику» офіційного веб-сайту університету та групу у Facebook, які містять актуальну інформацію.

В обговоренні взяли участь перший проректор Остроушко О.А., завідувач навчально-методичного відділу Бондаренко О.В., декан фізико-математичного факультету Віхрова О.В., декан природничого факультету Євтушенко Е.О., голова профкому університету Бурман Л.В., заступник відповідального секретаря приймальної комісії Слюсаренко М.А.

Ректор університету Шрамко Я.В. зазначив, що робота приймальної комісії організована на належному рівні й треба продовжувати її відповідно до плану роботи й Правил прийому, щоб приймальна комісія вчасно розпочала роботу зі вступниками.

У різному виступили:

- Віняр Г.М., яка поінформувала про необхідність вчасного повернення книжок до бібліотеки випускниками бакалаврату;

- Завідувач навчально-методичного відділу Бондаренко О.В. про стан виконання п. 5, п. 8, п. 11 наказу від 12 травня 2020 р. №143 «Про проведення літньої заліково-екзаменаційної сесії».


 

12154
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок