07 вересня 2020 року відбулася оперативна нарада при ректорі університету, у якій взяли участь проректори, декани факультетів, завідувач навчально-методичного відділу, голова профкому університету. Під час наради розглядалося питання стану готовності гуртожитків університету до поселення студентів.

З доповіддю перед присутніми виступив начальник відділу гуртожитків Поляков Віктор Павлович, який повідомив, що у зв’язку із впровадженням в Україні карантину згідно з Постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 р. № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу «COVID-10»» та на виконання низки відповідних наказів по університету, в гуртожитках вжито необхідних заходів щодо забезпечення дотримання мешканцями карантинних обмежень та інших профілактичних заходів (посилення пропускного режиму, виділення місць для ізоляції мешканців на випадок проявів у них хвороби з ознаками гострих респіраторних захворювань та необхідності дотримання режиму соціальної ізоляції, уведення режиму регулярного провітрювання приміщень гуртожитків та регулярне здійснення дезінфекційних заходів тощо).

Для поселення першокурсників працівники відділу гуртожитків підготували усі необхідні документи. На початку навчального року традиційно будуть проведені організаційні збори зі студентами першого курсу, на яких їх ознайомлять з правилами проживання у гуртожитках та умовами договорів, необхідності підтримки порядку в гуртожитку.

В обговоренні взяли участь Лисечко В. П., проректор з науково-педагогічної роботи, Гергель Є. Л., декан психолого-педагогічного факультету, Євтушенко Е. О., декан природничого факультету, Варданян М. В., декан факультету іноземних мов.

Підсумовуючи, ректор університету Шрамко Я. В. наголосив на необхідності дотримання мешканцями гуртожитку платіжної дисципліни та на проведені подальшої роботи з покращення та підтримки на належному рівні умов проживання в гуртожитках університету.

У різному виступили:

- проректор з наукової роботи Гаманюк В. А., яка поінформувала щодо заходів реалізації Антикорупційної програми університету на 2020–2021 н. р. а також ознайомила з критеріями оцінювання наукової та науково-технічної діяльності закладів вищої освіти, видами діяльності, які треба передбачити в індивідуальних планах науково-педагогічних працівників у розділі «Наукова робота».

- проректор з науково-педагогічної роботи Лисечко В. П., який наголосив на необхідності складання рейтингу для призначення стипендії студентам перших курсів бакалаврату та магістратури, а також вчасного подання факультетами планів виховної роботи на 2020–2021 н.р., до яких мають бути внесені виховні заходи присвячені відзначенню 150-річчя з дня народження Лесі Українки та Василя Стефанника; 

- перший проректор Остроушко О. А., яка зауважила на необхідності визначення академічної різниці студентам, зарахованим 05.09.2020 р.

12560
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30