14 вересня 2020 року відбулася оперативна нарада при ректорі університету, у якій взяли участь проректори, декани факультетів, завідувач навчально-методичного відділу, голова профкому університету. Під час наради розглядалося питання організації початку навчання студентів перших курсів бакалаврату та магістратури.

Під час наради виступили декани факультетів, які доповіли про стан підготовки до зустрічі з першокурсниками, яка відбудеться 15 вересня о 10.00, про особливості організації першого навчального дня першокурсників, розклад занять І семестру 2020-2021 н. р. тощо.

В обговоренні взяли участь Остроушко О. А., перший проректор, Лисечко В. П., проректор з науково-педагогічної роботи, Бондаренко О. В., завідувач навчально-методичного відділу.

Підсумовуючи, ректор університету Шрамко Я. В. наголосив на необхідності організованого початку 2020-2021 н.р. та неухильного дотримання студентами та науково-педагогічними працівниками університету протиепідемічних заходів в умовах адаптивного карантину.

У різному виступили:

- перший проректор Остроушко О. А., яка зауважила, що особливості поділу студентів-першокурсників на підгрупи мають бути визначені розпорядженнями по факультетам;

- проректор з науково-педагогічної роботи Лисечко В. П., який наголосив на необхідності вчасного подання факультетськими стипендіальними комісіями документації для призначення стипендії студентам перших курсів бакалаврату та магістратури та ознайомив з листом «Про проведення Дня міста», який надійшов від Департаменту освіти і науки виконкому Криворізької міської ради;

- завідувач навчально-методичного відділу Бондаренко О. В., яка нагадала про те, що 19.09.2020 о 12.00 в актовій залі головного корпусу відбудуться організаційні збори зі здобувачами вищої освіти ступеня «магістр».

12597
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок