19 жовтня 2020 року відбулася нарада при ректорі університету. У нараді взяли участь проректори, декани й заступники деканів факультетів, завідувач навчально-методичного відділу, головний бухгалтер університету. На нараді обговорювався проєкт розпорядження про застосування СУЕНК університету в період дистанційного навчання.

Під час наради доповідала Бондаренко О В., завідувач навчально-методичного відділу, яка наголосила, що згідно з наказом по університету від 13.10.2020 р. № 330 організація дистанційних занять у КДПУ має здійснюватися виключно через систему управління електронними навчальними курсами, відповідно до затвердженого розкладу. Також було зауважено, що лекційні заняття проводитимуться у форматі відеоконференцій, а інші компоненти навчальних дисциплін (зокрема проведення практичних, семінарських занять тощо) залежать від їх специфіки і визначаються науково-педагогічними працівниками. Доступ здобувачів освіти до інформації про заплановані заняття здійснюватиметься через відповідні електронні курси на платформі MOODLE, а для відеоконференцій науково-педагогічні працівники можуть використати ZOOM, Google Meet, Google Duo, Skype тощо.

На завершення Бондаренко О. В. зауважила, що відповідальними за належний рівень організації навчальної роботи зі студентами є науково-педагогічні працівники, а контроль здійснюватимуть декани, завідувачі кафедр і навчально-методичний відділ.

Під час обговорення виступили Остроушко О. А., перший проректор, Варданян М. В., декан факультету іноземних мов, Віхрова О. В., декан фізико-математичного факультету, Євтушенко Е. О., декан природничого факультету, Семененко Л. М., декан факультету української філології, Шаповал І. М., заступник декана психолого-педагогічного факультету.

У підсумку Шрамко Я. В., ректор університету, зазначив, що застосування СУЕНК університету під час дистанційного навчання має здійснюватися на високому організаційно-методичному рівні відповідно до Положення про організацію освітнього процесу в КДПУ та наказу від 13.10.2020 р. № 330. У разі обґрунтованої необхідності зміни в розкладі занять можуть бути зроблені відповідно до процедури, визначеної наказом по університету від 06.10.2020 р. № 316 «Про використання технологій дистанційного навчання».

У різному виступили:

  • Лисечко В. П., проректор з науково-педагогічної роботи, який наголосив, що у зв’язку із входженням Дніпропетровщини до помаранчевої карантинної зони, проведення культурно-масових та спортивних заходів в університеті (Студосінь-2020, Універсіада тощо) призупиняється, а реалізація плану профорієнтаційної роботи переводиться в дистанційний формат.
12955
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31