09 листопада 2020 року відбулася оперативна нарада при ректорові університету. У нараді взяли участь проректори, декани факультетів, голова профкому, завідувач навчально-методичного відділу, головний бухгалтер університету. На нараді обговорювалося питання організації профорієнтаційної роботи в університеті у 2020-2021 н. р.

Доповідала Кухта О. С., начальник Центру сприяння працевлаштуванню студентів і випускників (ЦСПС), яка зазначила, що наказом по університету від 29 жовтня 2020 р. № 355 затверджено склад Ради з профорієнтаційної роботи КДПУ; призначено відповідальних осіб за профорієнтаційну роботу на факультетах та кафедрах; затверджено план профорієнтаційної роботи університету на 2020-2021 н. р. У плані на 2020-2021 навчальний рік передбачено різноманітні заходи профорієнтаційного спрямування, зокрема нові, дистанційні форми. Оксана Сергіївна закцентувала увагу на особливостях організації профорієнтаційних заходів в умовах адаптивного карантину та серед сільської молоді, поінформувала про проведення тренувального оцінювання з предметів ЗНО через систему MOODLЕ та окремо зупинилася на організації й проведенні онлайн-зустрічі «Дня відкритих дверей».

В обговоренні взяли участь Остроушко О. А., перший проректор, Лисечко В. П., проректор з науково-педагогічної роботи, Віхрова О. В., декан фізико-математичного факультету, Євтушенко Е. О., декан природничого факультету, Шрамко О. І., декан факультету мистецтв, Варданян М. В., декан факультету іноземних мов.

За підсумками обговорення ректор Шрамко Я. В. доручив деканам провести оперативні наради із завідувачами кафедр щодо активізації профорієнтаційної роботи на факультетах і організації її на належному рівні.

У різному виступили:

- Семененко Л. М., декан факультету української філології, яка запросила присутніх на тематичний захід, присвячений Дню української писемності і мови «Плейкамо мову», проведення якого заплановано на 09.11.2020 р. о 14.00 у дистанційному режимі.

13199
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок