16 листопада 2020 року відбулася оперативна нарада при ректорові університету. У нараді взяли участь проректори, декани факультетів, голова профкому, завідувач навчально-методичного відділу, головний бухгалтер університету, завідувач кафедри педагогіки, в. о. завідувача кафедри загальної та вікової психології, в. о. завідувача кафедри філософії, в. о. завідувача кафедри соціології та масових комунікацій. На нараді обговорювалося вивчення вибіркових дисциплін у Криворізькому державному педагогічному університеті у 2020-2021 н. р.

З основного питання доповідала Бондаренко О. В., завідувач навчально-методичного відділу, яка ознайомила зі станом вивчення дисциплін за вибором циклу загальної підготовки за освітнім ступенем «бакалавр» денної форми навчання. Ольга Володимирівна поінформувала про порядок формування груп для вивчення вибіркових дисциплін у КДПУ; затвердження переліку дисциплін за вибором на 2020-2021 н. р.; результати електронної реєстрації студентів; укладання розкладу вивчення вибіркових дисциплін для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» та алгоритм перерозподілу студентів за групами в разі потреби.

В обговоренні взяли участь Остроушко О. А., перший проректор, Абдула А. І., в. о. завідувача кафедри філософії, Дороніна Т. О., завідувач кафедри педагогіки, Токарева Н. М., в. о. завідувача кафедри загальної та вікової психології, Грабовець І. В., в. о. завідувача кафедри соціології та масових комунікацій, Віхрова О. В., декан фізико-математичного факультету, Варданян М. В., декан факультету іноземних мов, Гергель Є. Л., декан психолого-педагогічного факультету, Семененко Л. М., декан факультету української філології, Шрамко О. І., декан факультету мистецтв, Ярков С. В., декан факультету географії, туризму та історії.

За підсумками обговорення ректор Шрамко Я. В. доручив деканам обговорити на факультетах стан вивчення дисциплін за вибором циклу загальної підготовки за освітнім ступенем «бакалавр» денної форми навчання й подати пропозиції щодо вивчення вибіркових дисциплін здобувачами освіти ступеня «магістр» і заочної форми навчання. Окрім того, Ярослав Владиславович зауважив, що, відповідно до чинного законодавства, здобувачі певного рівня вищої освіти мають право вибирати навчальні дисципліни, що пропонуються для інших рівнів вищої освіти.

У різному виступили:

- Лисечко В. П., проректор з науково-педагогічної роботи, який нагадав, що, завітавши на університетську сторінку в соціальній мережі Facebook, можна ознайомитися з перебігом і результатами осіннього фестивалю «Студент року»;

- Віхрова О. В., відповідальний секретар приймальної комісії, яка нагадала деканам, що, відповідно до розпорядження від 03.11.2020 р. № 8 «Про підготовку до вступної кампанії 2021 року», необхідно подати пропозиції щодо проведення Всеукраїнської олімпіади університету для профорієнтації вступників на основі ПЗСО.

13279
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30