14 грудня 2020 року відбулася нарада при ректорові університету. У нараді взяли участь проректори, декани факультетів, завідувач навчально-методичного відділу, головний бухгалтер університету, начальник Центру сприяння працевлаштуванню студентів і випускників (ЦСПСВ). Під час наради обговорювалося питання організації та результатів працевлаштування випускників університету.

Доповідала Кухта О. С., начальник Центру сприяння працевлаштуванню студентів і випускників (ЦСПСВ). Оксана Сергіївна зазначила, що успішне працевлаштування здобувачів вищої освіти є пріоритетом Криворізького державного педагогічного університету. ЦСПСВ проводить систематичну роботу щодо моніторингу вакансій і можливості майбутнього працевлаштування випускників університету; систематично робить запити щодо вакансій до Департаментів освіти і науки Дніпропетровської, Кіровоградської, Херсонської, Миколаївської облдержадміністрацій та Департаменту освіти і науки виконкому Криворізької міської ради. Задля забезпечення випускників першими робочими місцями, ЦСПСВ на свої запити регулярно отримує більше 1000 вакансій від Департаментів освіти і науки областей України.

Найбільший попит на ринку праці, за наданою інформацією, мають випускники спеціальностей «Дошкільна освіта», «Початкова освіта», «Середня освіта (Фізична культура)» та «Практична психологія».

Кухта О. С. також поінформувала, що студенти, які працевлаштовуються за спеціальностями педагогічного профілю, можуть отримати одноразову адресну грошову допомогу. Цьогоріч Криворізький державний педагогічний університет посів перше місце за кількістю одержувачів одноразових адресних грошових допомог серед закладів вищої освіти, які перебувають у сфері управління МОН України.

В обговоренні взяли участь Остроушко О. А., перший проректор, Лисечко В. П., проректор з науково-педагогічної роботи, Гергель Є. Л., декан психолого-педагогічного факультету.

За підсумками обговорення, ректор Шрамко Я. В. наголосив, що й надалі робота ЦСПСВ має бути організована на належному рівні. Заклади освіти Придніпров’я є головними роботодавцями для випускників університету, тому потрібно продовжувати тісну співпрацю з директорами шкіл міста й області, максимально сприяти працевлаштуванню магістрів у закладах освіти.

У різному виступили:

- Остроушко О. А., перший проректор, яка ознайомила присутніх зі змістом наказів по університету від 14 грудня № 417 «Про зміни до наказу від 28.08.2020 р. № 240 «Про встановлення термінів навчання 2020-2021 навчального року»», № 418 «Про зміни до наказу від 02.12.2020 р. № 405 «Про організацію освітнього процесу на період з 21 грудня 2020 р. по 31 січня 2021 р.»»;

- Бондаренко О. В., завідувач навчально-методичного відділу, яка поінформувала про результати перевірки стану готовності до сесії факультетів та кафедр університету; про організацію підсумкової атестації магістрів у дистанційному режимі (для осіб, які перебувають на самоізоляції).

13615
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31