11 січня 2021 року відбулася нарада при ректорі університету. У нараді взяли участь проректори, декани факультетів, завідувач навчально-методичного відділу, головний бухгалтер університету, голова профкому. Під час наради обговорено питання організації Днів відкритих дверей факультетів КДПУ.

Із доповіддю виступила Віхрова О. В., відповідальний секретар приймальної комісії, яка ознайомила присутніх з особливостями та графіком проведення факультетських днів відкритих дверей, запланованих з 16 січня по 06 лютого 2021 року. Олена Вікторівна зауважила, що, з огляду на продовження карантину, пропоновані заходи відбудуться у форматі відеоконференцій на платформі Zoom, а також звернула увагу, що інформаційний супровід на етапі підготовки забезпечить приймальна комісія університету, а технічну підтримку надаcть інформаційно-обчислювальний центр.

В обговоренні взяли участь Лисечко В. П., проректор з науково-педагогічної роботи, Бондаренко О. В., завідувач навчально-методичного відділу, Варданян М. В., декан факультету іноземних мов, Семененко Л. М., декан факультету української філології, Шрамко О. І., декан факультету мистецтв, Гергель Є. Л., декан психолого-педагогічного факультету.

Підсумовуючи, ректор Шрамко Я. В. зауважив, що відповідальними за належний рівень організації та проведення днів відкритих дверей є деканати. За потреби декани можуть створити робочі групи, які зможуть отримати консультації з питань організації заходів у фахівців інформаційно-обчислювального центру та приймальної комісії.

У різному виступили:

  • Гаманюк В. А., проректор з наукової роботи, яка повідомила, що до 15 січня 2021 р. декани мають подати інформацію про кількість студентських наукових робіт (із зазначенням спеціальності); нагадала про необхідність оновлення інформації на персональних сторінках викладачів університету; звернула увагу, що варто оновити бібліографію опублікованих наукових праць, зазначених у звітах з наукової роботи, як подані до друку;
  • Остроушко О. А., перший проректор, повідомила, що задля оновлення інформації про науково-педагогічні кадри університету в ЄДЕБО, необхідно подати оновлені дані (відповідно до п. 30 Ліцензійних умов), про що буде зазначено у відповідному розпорядженні по навчально-методичному відділу;
  • Лисечко В. П., проректор з науково-педагогічної роботи, поінформував про зміст і формат проведення щорічної спартакіади викладачів «Бадьорість і здоров’я».
13830
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30