01 березня 2021 року відбулася оперативна нарада при ректорі університету, у якій взяли участь проректори, декани факультетів, завідувач навчально-методичного відділу, головний бухгалтер і голова профкому університету. Під час наради обговорено стан оплати освітніх послуг здобувачами університету та виконання кафедрами розпорядження від 29.01.2021 р. № 06 «Про розміщення на сайті університету робочих програм і силабусів навчальних дисциплін».

Обговорюючи перше питання, декани факультетів доповіли про труднощі, що виникають у студентів, а також зауважили, що робота з погашення заборгованості за надання освітніх послуг деканатами здійснюється систематично. Ректор університету Шрамко Я. В. наголосив на важливості дотримання термінів оплати за навчання.

Під час оперативної наради Бондаренко О. В., завідувач навчально-методичного відділу прозвітувала про стан оприлюднення на кафедральних веб-сторінках робочих програм і силабусів навчальних дисциплін. Ольга Володимирівна поінформувала, що задля успішної підготовки до акредитації освітніх програм на кафедральних веб-сторінках інформаційно-обчислювальним центром створено відповідні підменю в рубриці «Навчально-методична робота» – «Навчальні дисципліни». Нині кафедрами організовано оприлюднення робочих програм і силабусів навчальних дисциплін, а навчально-методичним відділом здійснено перевірку поданої інформації, передбаченої відповідним розпорядженням.

В обговоренні взяли участь Возняк А. В., в. о. декана факультету дошкільної і технологічної освіти та Варданян М. В., декан факультету іноземних мов.

Ректор університету Шрамко Я. В. наголосив, що відповідальність за наявність на веб-сторінках актуальної інформації щодо робочих програм і силабусів покладається на завідувачів кафедр та науково-педагогічних працівників, які забезпечують викладання навчальних дисциплін.

У різному виступили:

Гаманюк В. А., проректор з наукової роботи, яка нагадала, що 05.03.2021 р. о 14.00 в онлайн-режимі буде проведено звітну наукову конференцію викладачів.

Бондаренко О. В., яка повідомила про стан готовності електронної системи, за допомогою якої студенти реєструватимуться задля вибору навчальних дисциплін загального циклу підготовки на 2021–2022 навчальний рік, а також зауважила, що терміни реєстрації студентів буде визначено окремим розпорядженням по навчально-методичному відділу.

Варданян М. В., яка поінформувала, що 27.02.2021 р. на факультеті іноземних мов пройшло моніторингове тестування з англійської та німецької мов, у якому взяли участь усі охочі перевірити свої знання, уміння та навички. 

Віхрова О. В., відповідальний секретар приймальної комісії, декан фізико-математичного факультету, яка нагадала про Всеукраїнські олімпіади для професійної орієнтації вступників, що проводяться на базі КДПУ щорічно. Цьогоріч проведення другого туру олімпіад перенесено на 17.04.2021 р.

14628
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31