15 березня 2021 року відбулася оперативна нарада при ректорі університету, у якій взяли участь проректори, декани, заступники деканів факультетів, завідувач навчально-методичного відділу, головний бухгалтер і голова профкому університету. Під час наради обговорено стан розроблення проєктів освітніх програм, за якими буде здійснюватися підготовка фахівців ступенів бакалавра і магістра з 2021–2022 н. р.

Під час оперативної наради Бондаренко О. В., завідувач навчально-методичного відділу, прозвітувала про підготовку кафедрами проєктів освітніх програм (ОП) та оприлюднення їх на офіційній веб-сторінці університету. Ольга Володимирівна поінформувала, що наказом по університету від 13.11.2020 р. № 377 «Про перелік освітніх програм» та розпорядженням по навчально-методичному відділу від 24.11.2020 р. № 43 «Про підготовку проєктів освітніх програм» визначено основні етапи розроблення нових ОП, процедуру їх обговорення та розгляду науково-методичною радою. Проєкти ОП, подані кафедрами на перевірку до навчально-методичного відділу, оприлюднено на сайті університету у відповідній рубриці (Наука – Науково-методична рада – Проєкти освітніх програм). До 04.04.2021 р. триватиме обговорення проєктів ОП, під час якого можна подати свої пропозиції щодо вдосконалення їх змісту, заповнивши відповідну форму на сайті або надіславши на електронну адресу першого проректора ([email protected]) чи навчально-методичного відділу ([email protected]).

В обговоренні взяли участь декани факультетів.

Підсумовуючи, ректор університету Шрамко Я. В. наголосив, що декани й надалі повинні контролювати діяльність робочих груп із розроблення та перегляду ОП за спеціальностями та надавати їм методично-консультативну підтримку. За підсумками обговорення проєктів ОП та їх експертизи науково-методичною радою, забезпечити внесення необхідних змін і доповнень. На виконання рішення Вченої ради університету від 11.03.2021 р. (протокол № 9) обговорити на засіданнях вчених рад факультетів необхідність включення до проєктів окремих ОП STEM-дисциплін.

У різному виступили:

Гаманюк В. А., проректор з наукової роботи, яка наголосила на необхідності оновлення інформації, оприлюдненої на персональних сторінках викладачів університету.

14807
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок