05 квітня 2021 року відбулася нарада при ректорові університету, у якій взяли участь проректори, декани, заступники деканів факультетів, завідувач навчально-методичного відділу, головний бухгалтер, голова профкому університету. Під час наради обговорено питання підготовки документів про вищу освіту випускників бакалаврату. 

Бондаренко О. В., завідувач навчально-методичного відділу, поінформувала присутніх про виконаний обсяг роботи з підготовки документів про вищу освіту випускників першого (бакалаврського) рівня. Ольга Володимирівна зауважила, що зміни в чинному законодавстві (наказ Міністерства освіти і науки України «Про затвердження форм документів про вищу освіту (наукові ступені) та додатка до них, зразка академічної довідки» від 29.12.2020 р. № 1571) зумовили необхідність розроблення й затвердження нових зразків документів про освіту та внесення відповідних змін до роботи онлайн-сервісу «Генератор єврододатків». Зразки документів оприлюднено для ознайомлення на сайті університету (Про нас – Вчена рада університету – Для обговорення). Їх затвердження заплановано на засіданні Вченої ради університету 08 квітня 2021 р. Окремим розпорядженням по навчально-методичному відділу буде визначено час проведення онлайн-тренінгу для осіб, відповідальних за внесення інформації в додатки, та подальші кроки підготовки документів до друку.

Підсумовуючи обговорення, ректор університету Шрамко Я. В. наголосив на потребі вчасного виготовлення й видачі документів про вищу освіту студентам бакалаврату.

У різному виступили:

  • Гаманюк В. А., проректор з науки, яка поінформувала про необхідність своєчасного подання завідувачами кафедр інформації щодо акредитації освітньо-наукових програм аспірантури;
  • Віхрова О. В., відповідальний секретар приймальної комісії університету, декан фізико-математичного факультету, яка зауважила, що деканати мають подати кандидатури осіб, відповідальних за реєстрацію вступників до магістратури на єдиний вступний іспит з іноземної мови, а також надати пропозиції щодо організації онлайн-зустрічей з випускниками бакалаврату (до 15 квітня 2021 р.).
15064
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30