12 квітня 2021 року відбулася нарада при ректорові університету, у якій взяли участь проректори, декани факультетів, завідувач навчально-методичного відділу, головний бухгалтер, голова профкому університету, начальник Центру сприяння працевлаштуванню студентів і випускників (ЦСПСВ). Під час наради обговорено питання організації виробничих зборів зі студентами випускних курсів. 

Доповідала Кухта О. С., начальник Центру сприяння працевлаштуванню студентів і випускників (ЦСПСВ). Оксана Сергіївна зазначила, що успішне працевлаштування здобувачів вищої освіти є пріоритетним для Криворізького державного педагогічного університету. ЦСПСВ проводить роботу щодо моніторингу вакансій і можливостей  майбутнього працевлаштування випускників. Систематично здійснюються запити до департаменту освіти і науки виконкому Криворізької міської ради, а також департаментів освіти і науки Дніпропетровської, Кіровоградської, Херсонської, Миколаївської облдержадміністрацій щодо вакансій та працевлаштування випускників.

Кухта О. С. зауважила, що традиційним в університеті є щотравневе проведення зустрічей представників ЦСПСВ з майбутніми випускниками бакалаврату та магістратури. Цьогоріч їх проведення заплановано в онлайн-режимі 11‑21 травня 2021 року. Під час виробничих зборів заплановано розгляд наявних вакансій для працевлаштування студентів випускних курсів; інформування про умови отримання одноразової адресної грошової допомоги; окреслення особливостей виробничої педагогічної практики магістрів у 2021‑2022 н.р.

В обговоренні взяли участь Лисечко В. П., проректор з науково-педагогічної роботи, Віхрова О, В., декан фізико-математичного факультету, Шрамко О. І., декан факультету мистецтв, Гергель Є. Л., декан психолого-педагогічного факультету.

За підсумками обговорення ректор Шрамко Я. В. зауважив, що університет має багаторічний позитивний досвід проведення зустрічей з випускниками. Ярослав Владиславович наголосив, що й надалі робота ЦСПСВ має бути організована на належному рівні. Позаяк заклади освіти Придніпров’я є головними роботодавцями для випускників університету, потрібно й надалі продовжувати плідну співпрацю з директорами міських та обласних закладів освіти, максимально сприяти працевлаштуванню випускників університету. Також ректор наголосив на необхідності забезпечення технічних умов проведення виробничих зборів в онлайн-режимі інформаційно-обчислювальним центром та своєчасного донесення інформації до здобувачів освіти деканами відповідних факультетів.

У різному виступили:

- Лисечко В. П., проректор з науково-педагогічної роботи, який нагадав про проведення на факультетах заходів, приурочених 35-м роковинам Чорнобильської катастрофи;

- Віхрова О. В, відповідальний секретар приймальної комісії, декан фізико-математичного факультету, яка поінформувала про подання кандидатур, відповідальних за реєстрацію вступників до магістратури на єдиний вступний іспит з іноземної мови, а також пропозицій щодо організації онлайн-зустрічей з випускниками бакалаврату;

- Бондаренко О. В., завідувач навчально-методичного відділу, яка повідомила про перенесення терміну проходження психолого-педагогічної практики студентами другого курсу факультетів географії, туризму та історії, української філології, дошкільної і технологічної освіти.

15112
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31