19 квітня 2021 року відбулася нарада при ректорові університету, у якій взяли участь проректори, декани та заступники деканів факультетів, завідувач навчально-методичного відділу, головний бухгалтер, голова профкому університету, голова студентського клубу. Під час наради заслухано питання організації діяльності студентського клубу КДПУ протягом 2020-2021 навчального року.

Баруліна Ю. О., очільниця студентського клубу, зазначила, що протягом навчального року в університеті проводилася різноманітна за змістом і формами робота, спрямована на формування й розвиток у студентської молоді національно-патріотичної свідомості, активної громадянської позиції, політичної, правової, моральної та естетичної культури, здорового способу життя тощо. Так, за звітний період організовано заходи, присвячені державним і національним святам і пам’ятним датам, (фестиваль городового козацтва, флешмоб #вдягни_екран_смартфона до Дня вишиванки, відео до Дня незалежності України, перегляд документального фільму «Ловець пташок», акція «Подаруй солдату свято», участь у районному заході до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, цикл дописів про Героїв Небесної Сотні, челендж до Дня здоров’я тощо), а також за співпраці з Первинною профспілковою організацією університету проведено фотовиставку «Моїй Alma mater-90» до 90-річчя КДПУ.

У 2020-2021 н.р. студентський клуб долучився до організації та проведення таких заходів, як-от: онлайн-марафон до Дня відкритих дверей, відеопривітання університетської спільноти з Днем знань; онлайн-челенджі, флешмоб «Мій вибір – КДПУ» #залишайся_вдома_навчайся_кдпу у мережі Facebook та Instagram; конкурси «Студент року», «Студент – це звучить гордо», «Що? Де? Коли?», «Зірка КДПУ»; відкриття спеціалізованої аудиторії № 312; передача Вифлеємського вогню до Криворізького педагогічного.

І надалі відбуваються засідання клубів університету, зокрема шаховим клубом «Еліта» проведено ІІ Чемпіонат КДПУ з шахів, присвячений пам'яті Володимира Ківи та онлайн-турнір «Чемпіон місяця». Учасники клубу взяли участь у першій онлайн-Універсіаді з шахів Дніпропетровської області, де посіли 2 місце.

Основна інформація про заходи за участі студентського клубу оприлюднюється на сторінках Facebook, Instagram та на каналі YouTube.

Юлія Олександрівна поінформувала присутніх про низку заходів, запланованих до кінця поточного навчального року, зокрема, триває підготовка до акції «КДПУ – територія доброти» та конкурсу «Stud-TV». 

В обговоренні взяли участь Лисечко В. П., проректор з науково-педагогічної роботи, Бурман Л. В., голова профкому університету, Варданян М. В., декан факультету іноземних мов, Віхрова О, В., декан фізико-математичного факультету, Шрамко О. І., декан факультету мистецтв.

За підсумками обговорення ректор Шрамко Я. В. позитивно оцінив роботу студентського клубу за окреслений період та наголосив, що незважаючи на карантинні обмеження, студентське життя в КДПУ триває, хоча й набуло іншого змісту та форм.

15329
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31