06 травня 2021 року відбулася оперативна нарада при ректорі університету, у якій взяли участь проректори, декани, заступники деканів факультетів, завідувач навчально-методичного відділу, головний бухгалтер університету. Під час наради обговорено проведення літньої заліково-екзаменаційної сесії 2020-2021 н. р.

Під час наради Бондаренко О. В., завідувач навчально-методичного відділу, висвітлила особливості організації заліково-екзаменаційної сесії, яка для здобувачів вищої освіти денної і заочної форм навчання відбудеться в дистанційному режимі з використанням платформи MOODLE. Семестрові заліки, відповідно до Положення про організацію освітнього процесу в КДПУ, мають бути виставлені за результатами поточної успішності в день проведення останніх занять навчальних дисциплін. Наразі складено розклади екзаменів для денної і заочної форм навчання, а в системі управління навчальними електронними курсами університету створено категорію «Екзаменаційна сесія 2020-2021 н. р.». Ольга Володимирівна зауважила, що деканати та кафедри університету мають організувати роботу з підготовки до проведення сесії, відповідно до завдань, які визначено наказом по університету від 30 квітня 2021 р. № 249. Організація підсумкового контролю науково-педагогічними працівниками має здійснюватися з урахуванням основних вимог, визначених Положенням про систему оцінювання навчальних досягнень студентів у КДПУ (зі змінами та доповненнями, затвердженими Вченою радою університету 14 січня 2020 р.). Як і торік, комісія з організаційно-методичної підтримки дистанційного навчання у співпраці з інформаційно-обчислювальним центром здійснюватимуть постійний моніторинг роботи СУЕНК університету, надаватимуть необхідну консультативну, технічну та методичну допомогу, а також вживатимуть заходів щодо своєчасного виявлення і усунення проблем у роботі системи.

В обговоренні взяли участь проректори університету та декани факультетів, які висловили свої пропозиції щодо організації заліково-екзаменаційної сесії в дистанційному режимі.

Підсумовуючи, ректор університету Шрамко Я. В. наголосив, що підготовка до літньої заліково-екзаменаційної сесії має пройти на високому організаційному рівні з урахуванням вимог, визначених наказом по університету від 30 квітня 2021 р. № 249, Положенням про організацію освітнього процесу в КДПУ та Положенням про систему оцінювання навчальних досягнень студентів у КДПУ (зі змінами та доповненнями, затвердженими Вченою радою університету 14 січня 2020 р.). За результатами обговорення підготовки до сесії на оперативній нараді при ректорі університету, навчально-методичним відділом буде підготовлено відповідне розпорядження.

15614
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок