17 травня 2021 року відбулася оперативна нарада при ректорі університету, у якій взяли участь проректори, декани, заступники деканів факультетів, завідувач навчально-методичного відділу, головний бухгалтер, голова профкому університету. Під час наради обговорено стан готовності факультетів до літньої заліково-екзаменаційної сесії.

На нараді виступили декани факультетів, які зазначили, що підготовчу роботу завершено і факультети готові до проведення екзаменів. Зокрема, складено розклади екзаменів для денної і заочної форм навчання; на засіданнях кафедр затверджено екзаменаційні матеріали з урахуванням проведення сесії в дистанційному режимі; підготовлено відомості обліку успішності; перевірено зміст екзаменаційних електронних курсів і зараховано на них викладачів та студентів у категорії «Екзаменаційна сесія» в середовищі MOODLE. Нині продовжується робота з наповнення екзаменаційних сторінок електронних навчальних курсів на платформі MOODLE відповідно до попередньо визначеної форми проведення екзаменів та типів екзаменаційних питань; забезпечується інформування здобувачів освіти про особливості організації літньої заліково-екзаменаційної сесії.

Позитивно оцінюючи стан підготовки факультетів до сесії, ректор Шрамко Я. В. наголосив на важливості проведення екзаменів на високому організаційному рівні й дотриманні вимог, визначених Положенням про організацію освітнього процесу в КДПУ, Положенням про систему оцінювання навчальних досягнень студентів у КДПУ, наказом по університету від 30 квітня 2021 р. № 249 «Про проведення літньої заліково-екзаменаційної сесії у другому семестрі 2020-2021 н. р.» та розпорядженням по навчально-методичному відділу від 14 травня 2021 р. № 19 «Про окремі аспекти підготовки до заліково-екзаменаційної сесії».

У різному виступили:

  • Віхрова О. В., відповідальний секретар приймальної комісії університету, декан фізико-математичного факультету, яка поінформувала, що з 11 травня до 3 червня 2021 року триває реєстрація вступників для складання ЄВІ, що здійснюється за допомогою взаємодії сервісів, роботу яких забезпечують Державне підприємство «Інфоресурс» та Український центр оцінювання якості освіти. Відбувається реєстрація на базі приймальної комісії університету за особистої присутності особи, яка бажає брати участь у конкурсному відборі на навчання для здобуття ступеня магістра.
  • Гергель Є. Л., декан психолого-педагогічного факультету, який поінформував про стан готовності КДПУ як пункту проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2021 році.
15744
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31